Резултати ЛМК РСВ 14 - јесен

2021/2022
(Архива)
М14 - А М14 - Б М14 - В М14 - Г М14 - Д Ж14 - А Ж14 - Б Ж14 - В Ж14 - Г

М14 - А


15. коло

29 17 - 8
(8 - 5)
Црвенка Jaffa
Црвенка
27/11/2021 11:30
30
ПИК Пригревица
Пригревица
21 - 12
(13 - 8)
Графичар
Бездан
14/11/2021 12:20

14. коло

27
Црвенка Jaffa
Црвенка
12 - 14
(3 - 7)
ПИК Пригревица
Пригревица
30/10/2021 11:30
28
Графичар
Бездан
12 - 9
(3 - 5)
Апатин
Апатин
27/11/2021 12:20

13. коло

25
Апатин
Апатин
4 - 18
(1 - 10)
Црвенка Jaffa
Црвенка
14/11/2021 09:00
26
ПИК Пригревица
Пригревица
20 - 10
(8 - 4)
27/11/2021 09:00

12. коло

23
Црвенка Jaffa
Црвенка
23 - 15
(10 - 9)
Графичар
Бездан
27/11/2021 09:50
24 22 - 2
(9 - 0)
Апатин
Апатин
14/11/2021 11:30

11. коло

21
Графичар
Бездан
17 - 20
(9 - 8)
30/10/2021 10:40
22
Апатин
Апатин
2 - 22
(1 - 11)
ПИК Пригревица
Пригревица
27/11/2021 10:40

10. коло

19
Црвенка Jaffa
Црвенка
11 - 11
(1 - 6)
16/10/2021 11:30
20
Графичар
Бездан
12 - 24
(8 - 8)
ПИК Пригревица
Пригревица
03/10/2021 12:20

9. коло

17
ПИК Пригревица
Пригревица
20 - 10
(12 - 4)
Црвенка Jaffa
Црвенка
18/09/2021 11:30
18
Апатин
Апатин
1 - 17
(0 - 10)
Графичар
Бездан
18/09/2021 12:20

8. коло

15
Црвенка Jaffa
Црвенка
11 - 0
(8 - 0)
Апатин
Апатин
03/10/2021 11:30
16 16 - 18
(6 - 8)
ПИК Пригревица
Пригревица
03/10/2021 10:40

7. коло

13
Графичар
Бездан
8 - 15
(5 - 8)
Црвенка Jaffa
Црвенка
14/11/2021 10:40
14
Апатин
Апатин
3 - 17
(1 - 11)
03/10/2021 09:00

6. коло

11 27 - 18
(12 - 11)
Графичар
Бездан
16/10/2021 09:00
12
ПИК Пригревица
Пригревица
18 - 3
(9 - 1)
Апатин
Апатин
18/09/2021 09:50

5. коло

9 10 - 18
(4 - 9)
Црвенка Jaffa
Црвенка
18/09/2021 09:00
10
ПИК Пригревица
Пригревица
24 - 12
(12 - 4)
Графичар
Бездан
30/10/2021 09:00

4. коло

7
Црвенка Jaffa
Црвенка
11 - 23
(7 - 11)
ПИК Пригревица
Пригревица
16/10/2021 09:50
8
Графичар
Бездан
29 - 2
(15 - 0)
Апатин
Апатин
16/10/2021 10:40

3. коло

5
Апатин
Апатин
0 - 20
(0 - 13)
Црвенка Jaffa
Црвенка
30/10/2021 09:50
6
ПИК Пригревица
Пригревица
24 - 14
(13 - 9)
14/11/2021 09:50

2. коло

3
Црвенка Jaffa
Црвенка
18 - 12
(11 - 8)
Графичар
Бездан
03/10/2021 09:50
4 21 - 2
(9 - 0)
Апатин
Апатин
30/10/2021 12:20

1. коло

1
Графичар
Бездан
18 - 20
(8 - 10)
18/09/2021 10:40
2
Апатин
Апатин
1 - 19
(1 - 11)
ПИК Пригревица
Пригревица
16/10/2021 12:20

М14 - Б


15. коло

29
Кањижа
Кањижа
3 - 19
(1 - 9)
27/11/2021 11:30
30
Спартак (м)
Суботица
15 - 25
(6 - 9)
13/11/2021 09:00

14. коло

27 24 - 8
(13 - 3)
Спартак (м)
Суботица
31/10/2021 11:30
28 17 - 12
(4 - 4)
Пролетер
Зрењанин
27/11/2021 12:20

13. коло

25
Пролетер
Зрењанин
17 - 20
(9 - 10)
13/11/2021 09:50
26
Спартак (м)
Суботица
19 - 12
(6 - 6)
Кањижа
Кањижа
27/11/2021 09:00

12. коло

23 19 - 10
(10 - 3)
27/11/2021 09:50
24
Кањижа
Кањижа
6 - 20
(2 - 10)
Пролетер
Зрењанин
13/11/2021 12:20

11. коло

21 30 - 12
(14 - 4)
Кањижа
Кањижа
31/10/2021 10:40
22
Пролетер
Зрењанин
24 - 16
(13 - 3)
Спартак (м)
Суботица
27/11/2021 10:40

10. коло

19 39 - 7
(19 - 2)
Кањижа
Кањижа
16/10/2021 11:30
20 20 - 16
(10 - 7)
Спартак (м)
Суботица
02/10/2021 12:20

9. коло

17
Спартак (м)
Суботица
13 - 34
(5 - 19)
19/09/2021 11:30
18
Пролетер
Зрењанин
22 - 6
(12 - 3)
19/09/2021 12:20

8. коло

15 17 - 14
(8 - 7)
Пролетер
Зрењанин
02/10/2021 09:00
16
Кањижа
Кањижа
17 - 18
(9 - 9)
Спартак (м)
Суботица
02/10/2021 09:50

7. коло

13 18 - 34
(9 - 16)
13/11/2021 11:30
14
Пролетер
Зрењанин
23 - 6
(10 - 3)
Кањижа
Кањижа
02/10/2021 11:30

6. коло

11
Кањижа
Кањижа
21 - 28
(9 - 13)
16/10/2021 09:00
12
Спартак (м)
Суботица
9 - 29
(4 - 16)
Пролетер
Зрењанин
19/09/2021 09:50

5. коло

9
Кањижа
Кањижа
3 - 34
(2 - 16)
19/09/2021 09:00
10
Спартак (м)
Суботица
23 - 18
(12 - 9)
31/10/2021 09:00

4. коло

7 29 - 11
(14 - 6)
Спартак (м)
Суботица
16/10/2021 09:50
8 14 - 20
(7 - 13)
Пролетер
Зрењанин
16/10/2021 10:40

3. коло

5
Пролетер
Зрењанин
13 - 18
(5 - 7)
31/10/2021 09:50
6
Спартак (м)
Суботица
19 - 10
(8 - 7)
Кањижа
Кањижа
13/11/2021 10:40

2. коло

3 26 - 11
(10 - 5)
02/10/2021 10:40
4
Кањижа
Кањижа
8 - 22
(5 - 11)
Пролетер
Зрењанин
31/10/2021 12:20

1. коло

1 23 - 22
(12 - 8)
Кањижа
Кањижа
19/09/2021 10:30
2
Пролетер
Зрењанин
24 - 10
(14 - 4)
Спартак (м)
Суботица
16/10/2021 12:20

М14 - В


15. коло

29
ЖСК 1955
Жабаљ
12 - 28
(4 - 14)
Војводина
Нови Сад
28/11/2021 11:30
30
Младост ТСК
Бачки Јарак
12 - 14
(6 - 7)
Нови Сад
Нови Сад
14/11/2021 11:30

14. коло

27
Војводина
Нови Сад
31 - 9
(17 - 5)
Младост ТСК
Бачки Јарак
30/10/2021 09:50
28
Нови Сад
Нови Сад
13 - 13
(5 - 4)
28/11/2021 12:20

13. коло

25 12 - 28
(7 - 15)
Војводина
Нови Сад
14/11/2021 12:20
26
Младост ТСК
Бачки Јарак
13 - 24
(5 - 11)
ЖСК 1955
Жабаљ
28/11/2021 09:00

12. коло

23
Војводина
Нови Сад
29 - 13
(14 - 6)
Нови Сад
Нови Сад
28/11/2021 09:50
24
ЖСК 1955
Жабаљ
20 - 17
(9 - 5)
30/10/2021 10:40

11. коло

21
Нови Сад
Нови Сад
14 - 17
(6 - 9)
ЖСК 1955
Жабаљ
30/10/2021 09:00
22 16 - 9
(7 - 1)
Младост ТСК
Бачки Јарак
28/11/2021 10:40

10. коло

19
Војводина
Нови Сад
30 - 10
(15 - 8)
ЖСК 1955
Жабаљ
17/10/2021 11:30
20
Нови Сад
Нови Сад
10 - 14
(7 - 8)
Младост ТСК
Бачки Јарак
02/10/2021 12:20

9. коло

17
Младост ТСК
Бачки Јарак
5 - 38
(1 - 19)
Војводина
Нови Сад
18/09/2021 19:00
18 13 - 8
(6 - 4)
Нови Сад
Нови Сад
18/09/2021 19:00

8. коло

15
Војводина
Нови Сад
32 - 14
(17 - 7)
02/10/2021 09:00
16
ЖСК 1955
Жабаљ
17 - 10
(8 - 6)
Младост ТСК
Бачки Јарак
02/10/2021 09:50

7. коло

13
Нови Сад
Нови Сад
7 - 29
(3 - 17)
Војводина
Нови Сад
14/11/2021 09:50
14 12 - 20
(7 - 10)
ЖСК 1955
Жабаљ
02/10/2021 11:30

6. коло

11
ЖСК 1955
Жабаљ
22 - 11
(13 - 7)
Нови Сад
Нови Сад
17/10/2021 09:00
12
Младост ТСК
Бачки Јарак
12 - 14
(6 - 8)
18/09/2021 19:00

5. коло

9
ЖСК 1955
Жабаљ
11 - 25
(8 - 11)
Војводина
Нови Сад
18/09/2021 19:00
10
Младост ТСК
Бачки Јарак
11 - 17
(3 - 5)
Нови Сад
Нови Сад
30/10/2021 11:30

4. коло

7
Војводина
Нови Сад
21 - 4
(16 - 3)
Младост ТСК
Бачки Јарак
17/10/2021 09:50
8
Нови Сад
Нови Сад
6 - 6
(1 - 2)
17/10/2021 10:40

3. коло

5 7 - 27
(3 - 12)
Војводина
Нови Сад
30/10/2021 12:20
6
Младост ТСК
Бачки Јарак
12 - 21
(7 - 11)
ЖСК 1955
Жабаљ
14/11/2021 09:00

2. коло

3
Војводина
Нови Сад
32 - 12
(18 - 9)
Нови Сад
Нови Сад
02/10/2021 10:40
4
ЖСК 1955
Жабаљ
16 - 13
(8 - 8)
14/11/2021 10:40

1. коло

1
Нови Сад
Нови Сад
11 - 30
(7 - 15)
ЖСК 1955
Жабаљ
18/09/2021 19:00
2 15 - 5
(7 - 4)
Младост ТСК
Бачки Јарак
17/10/2021 12:20

М14 - Г


15. коло

29
Јабука
Јабука
10 - 0
Нафтагас
Елемир
27/11/2021 11:30
30 30 - 8
(17 - 6)
Долово
Долово
13/11/2021 12:20

14. коло

27
Нафтагас
Елемир
0 - 10 30/10/2021 11:30
28
Долово
Долово
10 - 19
(7 - 7)
Динамо
Панчево
27/11/2021 12:20

13. коло

25
Динамо
Панчево
10 - 0
Нафтагас
Елемир
13/11/2021 09:00
26 36 - 4
(16 - 1)
Јабука
Јабука
27/11/2021 09:00

12. коло

23
Нафтагас
Елемир
0 - 10
Долово
Долово
27/11/2021 09:50
24
Јабука
Јабука
5 - 17
(2 - 5)
Динамо
Панчево
13/11/2021 11:35

11. коло

21
Долово
Долово
26 - 3
(21 - 2)
Јабука
Јабука
30/10/2021 10:40
22
Динамо
Панчево
14 - 20
(6 - 11)
27/11/2021 10:40

10. коло

19
Нафтагас
Елемир
0 - 10
Јабука
Јабука
16/10/2021 11:30
20
Долово
Долово
4 - 26
(3 - 16)
02/10/2021 12:20

9. коло

17 10 - 0
Нафтагас
Елемир
18/09/2021 11:30
18
Динамо
Панчево
12 - 17
(7 - 10)
Долово
Долово
18/09/2021 12:20

8. коло

15
Нафтагас
Елемир
0 - 10
(0 - 0)
Динамо
Панчево
02/10/2021 09:00
16
Јабука
Јабука
0 - 41
(0 - 21)
02/10/2021 09:50

7. коло

13
Долово
Долово
10 - 0
Нафтагас
Елемир
13/11/2021 10:40
14
Динамо
Панчево
16 - 8
(9 - 1)
Јабука
Јабука
02/10/2021 11:30

6. коло

11
Јабука
Јабука
4 - 17
(0 - 7)
Долово
Долово
16/10/2021 09:00
12 36 - 10
(19 - 2)
Динамо
Панчево
18/09/2021 09:50

5. коло

10 31 - 10
(18 - 4)
Долово
Долово
30/10/2021 09:00

4. коло

7
Нафтагас
Елемир
0 - 10 16/10/2021 09:50
8
Долово
Долово
10 - 10
(4 - 4)
Динамо
Панчево
16/10/2021 10:40

3. коло

5
Динамо
Панчево
10 - 0
Нафтагас
Елемир
30/10/2021 09:50
6 29 - 1
(16 - 1)
Јабука
Јабука
13/11/2021 09:50

2. коло

3
Нафтагас
Елемир
0 - 10
Долово
Долово
02/10/2021 10:40
4
Јабука
Јабука
0 - 18
(0 - 9)
Динамо
Панчево
30/10/2021 12:20

1. коло

1
Долово
Долово
10 - 0
Јабука
Јабука
18/09/2021 10:40
2
Динамо
Панчево
10 - 23
(6 - 14)
16/10/2021 12:20

М14 - Д


9. коло

17
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
8 - 15
(3 - 9)
Лавови БП
Бачка Паланка
30/10/2021 09:50
18 0 - 10 30/10/2021 10:40

8. коло

15
Лавови БП
Бачка Паланка
18 - 11
(10 - 5)
13/11/2021 10:40
16 20 - 9
(10 - 4)
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
13/11/2021 11:30

7. коло

13 22 - 11
(11 - 6)
Лавови БП
Бачка Паланка
30/10/2021 11:30
14
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
13 - 16
(6 - 6)
13/11/2021 09:50

6. коло

11
Лавови БП
Бачка Паланка
28 - 8
(11 - 3)
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
16/10/2021 11:30
12 10 - 0 16/10/2021 10:40

5. коло

9 6 - 15
(3 - 7)
Лавови БП
Бачка Паланка
02/10/2021 12:20
10
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
7 - 22
(2 - 14)
16/10/2021 09:50

4. коло

7
Лавови БП
Бачка Паланка
14 - 23
(7 - 16)
13/11/2021 09:00
8 16 - 10
(9 - 3)
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
02/10/2021 11:30

3. коло

5
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
9 - 17
(2 - 4)
Лавови БП
Бачка Паланка
02/10/2021 09:50
6 0 - 10 02/10/2021 09:00

2. коло

3
Лавови БП
Бачка Паланка
11 - 11
(4 - 4)
16/10/2021 09:00
4 18 - 5
(9 - 3)
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
30/10/2021 09:00

1. коло

1 19 - 15
(10 - 6)
Лавови БП
Бачка Паланка
02/10/2021 10:40
2
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
10 - 12
(3 - 8)
30/10/2021 12:20

Ж14 - А


10. коло

28
Круле
Сивац
7 - 7
(5 - 0)
Дероње
Дероње
16/10/2021 11:30
29
Сонта
Сонта
0 - 10
Апатин (ж)
Апатин
16/10/2021 10:40
30
Оџаци
Оџаци
19 - 10
(11 - 5)
Пригревица
Пригревица
02/10/2021 12:20

9. коло

25
Апатин (ж)
Апатин
10 - 0
Круле
Сивац
02/10/2021 13:10
26
Пригревица
Пригревица
10 - 0
Сонта
Сонта
16/10/2021 12:20
27
Дероње
Дероње
3 - 14
(1 - 8)
Оџаци
Оџаци
31/10/2021 10:40

8. коло

22
Круле
Сивац
18 - 11
(6 - 6)
Оџаци
Оџаци
16/10/2021 09:00
23
Сонта
Сонта
2 - 1
(2 - 1)
Дероње
Дероње
14/11/2021 12:20
24
Апатин (ж)
Апатин
2 - 8
(1 - 7)
Пригревица
Пригревица
26/09/2021 12:20

7. коло

19
Пригревица
Пригревица
10 - 0
Круле
Сивац
02/10/2021 10:40
20
Оџаци
Оџаци
10 - 0
Сонта
Сонта
31/10/2021 12:20
21
Дероње
Дероње
5 - 4
(0 - 1)
Апатин (ж)
Апатин
02/10/2021 09:50

6. коло

16
Круле
Сивац
10 - 0
Сонта
Сонта
26/09/2021 13:10
17
Апатин (ж)
Апатин
5 - 13
(2 - 5)
Оџаци
Оџаци
16/10/2021 13:10
18
Пригревица
Пригревица
11 - 6
(6 - 5)
Дероње
Дероње
16/10/2021 09:50

5. коло

13
Дероње
Дероње
0 - 10
Круле
Сивац
26/09/2021 09:30
14
Апатин (ж)
Апатин
2 - 13
(2 - 7)
Сонта
Сонта
14/11/2021 10:40
15
Пригревица
Пригревица
20 - 21
(8 - 12)
Оџаци
Оџаци
14/11/2021 11:30

4. коло

10
Круле
Сивац
18 - 10
(11 - 4)
Апатин (ж)
Апатин
14/11/2021 13:10
11
Сонта
Сонта
0 - 10
Пригревица
Пригревица
26/09/2021 10:40
12
Оџаци
Оџаци
10 - 0
Дероње
Дероње
26/09/2021 11:30

3. коло

7
Оџаци
Оџаци
19 - 18
(7 - 11)
Круле
Сивац
14/11/2021 09:50
8
Дероње
Дероње
10 - 0
Сонта
Сонта
02/10/2021 11:30
9
Пригревица
Пригревица
11 - 4
(4 - 2)
Апатин (ж)
Апатин
31/10/2021 09:50

2. коло

4
Круле
Сивац
20 - 16
(11 - 7)
Пригревица
Пригревица
31/10/2021 11:30
5
Сонта
Сонта
0 - 10
Оџаци
Оџаци
02/10/2021 09:00
6
Апатин (ж)
Апатин
10 - 8
(6 - 1)
Дероње
Дероње
31/10/2021 13:10

1. коло

1
Сонта
Сонта
0 - 10
Круле
Сивац
31/10/2021 09:00
2
Оџаци
Оџаци
14 - 5
(7 - 4)
Апатин (ж)
Апатин
26/09/2021 09:00
3
Дероње
Дероње
5 - 15
(2 - 9)
Пригревица
Пригревица
14/11/2021 09:00

Ж14 - Б


10. коло

28 29 - 5
(14 - 0)
Сента
Сента
31/10/2021 13:10
30
Врбас
Врбас
9 - 13
(4 - 7)
Нафтагас
Елемир
25/09/2021 10:40

9. коло

25
Zitzer
Трешњевац
2 - 33
(0 - 16)
31/10/2021 09:50
26
Нафтагас
Елемир
10 - 0
Темерин
Темерин
10/11/2021 09:00
27
Сента
Сента
10 - 0
Врбас
Врбас
10/11/2021

8. коло

22 23 - 3
(11 - 2)
Врбас
Врбас
17/10/2021 10:40
23
Темерин
Темерин
0 - 10
Сента
Сента
10/11/2021 09:50
24
Zitzer
Трешњевац
0 - 10
Нафтагас
Елемир
10/11/2021

7. коло

19
Нафтагас
Елемир
4 - 17
(0 - 9)
17/10/2021 12:20
20
Врбас
Врбас
10 - 0
Темерин
Темерин
17/10/2021 09:00
21
Сента
Сента
7 - 10
(2 - 6)
Zitzer
Трешњевац
17/10/2021 11:30

6. коло

16 10 - 0
Темерин
Темерин
03/10/2021 13:10
17
Zitzer
Трешњевац
7 - 12
(5 - 8)
Врбас
Врбас
17/10/2021 14:00
18
Нафтагас
Елемир
16 - 7
(10 - 2)
Сента
Сента
03/10/2021 09:50

5. коло

13
Сента
Сента
2 - 34
(1 - 19)
25/09/2021 09:50
14
Zitzer
Трешњевац
10 - 0
Темерин
Темерин
31/10/2021 14:00
15
Нафтагас
Елемир
2 - 16
(1 - 11)
Врбас
Врбас
31/10/2021 10:40

4. коло

10 10 - 0
Zitzer
Трешњевац
10/11/2021
11
Темерин
Темерин
0 - 10
Нафтагас
Елемир
03/10/2021 11:30
12
Врбас
Врбас
24 - 5
(10 - 3)
Сента
Сента
03/10/2021 12:20

3. коло

7
Врбас
Врбас
0 - 10 10/11/2021
8
Сента
Сента
10 - 0
Темерин
Темерин
17/10/2021 13:10
9
Нафтагас
Елемир
13 - 7
(11 - 3)
Zitzer
Трешњевац
17/10/2021 09:50

2. коло

4 27 - 2
(13 - 0)
Нафтагас
Елемир
25/09/2021 12:20
5
Темерин
Темерин
0 - 10
Врбас
Врбас
25/09/2021 13:10
6
Zitzer
Трешњевац
0 - 10
Сента
Сента
25/09/2021 11:30

1. коло

1
Темерин
Темерин
0 - 10 31/10/2021 11:30
2
Врбас
Врбас
14 - 9
(6 - 0)
Zitzer
Трешњевац
31/10/2021 12:20
3
Сента
Сента
8 - 5
(6 - 1)
Нафтагас
Елемир
31/10/2021 09:00

Ж14 - В


10. коло

28
Рума
Рума
11 - 22
(5 - 11)
Словен
Рума
30/10/2021 09:00
29
Феникс
Петроварадин
6 - 11
(2 - 6)
ЛСК
Лаћарак
19/09/2021 10:50
30
Војводина ж
Нови Сад
24 - 7
(11 - 3)
Лавови БП
Бачка Паланка
19/09/2021 11:40

9. коло

25
ЛСК
Лаћарак
7 - 18
(3 - 10)
Рума
Рума
03/10/2021 11:30
26
Лавови БП
Бачка Паланка
16 - 1
(8 - 0)
Феникс
Петроварадин
13/11/2021 11:30
27
Словен
Рума
11 - 15
(7 - 4)
Војводина ж
Нови Сад
13/11/2021 13:10

8. коло

22
Рума
Рума
19 - 16
(12 - 9)
Војводина ж
Нови Сад
16/10/2021 11:30
23
Феникс
Петроварадин
4 - 19
(2 - 12)
Словен
Рума
13/11/2021 09:50
24
ЛСК
Лаћарак
4 - 13
(2 - 10)
Лавови БП
Бачка Паланка
13/11/2021 09:00

7. коло

19
Лавови БП
Бачка Паланка
13 - 22
(5 - 14)
Рума
Рума
16/10/2021 09:50
20
Војводина ж
Нови Сад
32 - 4
(16 - 2)
Феникс
Петроварадин
16/10/2021 13:10
21
Словен
Рума
25 - 2
(15 - 0)
ЛСК
Лаћарак
16/10/2021 10:40

6. коло

16
Рума
Рума
29 - 2
(15 - 2)
Феникс
Петроварадин
03/10/2021 09:50
17
ЛСК
Лаћарак
2 - 18
(1 - 7)
Војводина ж
Нови Сад
03/10/2021 13:10
18
Лавови БП
Бачка Паланка
8 - 34
(4 - 15)
Словен
Рума
03/10/2021 10:40

5. коло

13
Словен
Рума
23 - 10
(12 - 4)
Рума
Рума
19/09/2021 10:00
14
ЛСК
Лаћарак
11 - 5
(7 - 3)
Феникс
Петроварадин
30/10/2021 10:40
15
Лавови БП
Бачка Паланка
9 - 23
(4 - 11)
Војводина ж
Нови Сад
30/10/2021 09:50

4. коло

10
Рума
Рума
17 - 10
(9 - 3)
ЛСК
Лаћарак
13/11/2021 12:20
11
Феникс
Петроварадин
1 - 23
(1 - 8)
Лавови БП
Бачка Паланка
03/10/2021 12:20
12
Војводина ж
Нови Сад
15 - 17
(6 - 7)
Словен
Рума
03/10/2021 09:00

3. коло

7
Војводина ж
Нови Сад
15 - 15
(6 - 9)
Рума
Рума
13/11/2021 10:40
8
Словен
Рума
28 - 2
(15 - 0)
Феникс
Петроварадин
16/10/2021 09:00
9
Лавови БП
Бачка Паланка
11 - 8
(6 - 6)
ЛСК
Лаћарак
16/10/2021 12:20

2. коло

4
Рума
Рума
24 - 21
(12 - 8)
Лавови БП
Бачка Паланка
19/09/2021 14:10
5
Феникс
Петроварадин
3 - 38
(0 - 23)
Војводина ж
Нови Сад
19/09/2021 13:20
6
ЛСК
Лаћарак
6 - 27
(2 - 19)
Словен
Рума
19/09/2021 12:30

1. коло

1
Феникс
Петроварадин
10 - 21
(6 - 9)
Рума
Рума
30/10/2021 12:20
2
Војводина ж
Нови Сад
26 - 5
(15 - 2)
ЛСК
Лаћарак
30/10/2021 13:10
3
Словен
Рума
27 - 16
(15 - 5)
Лавови БП
Бачка Паланка
30/10/2021 11:30

Ж14 - Г


9. коло

17
Спартак
Дебељача
14 - 10
(6 - 7)
Црепаја
Црепаја
17/10/2021 09:50
18
Панчево (ж)
Панчево
14 - 8
(8 - 6)
Јабука (ж)
Јабука
17/10/2021 10:40

8. коло

15
Црепаја
Црепаја
8 - 15
(5 - 5)
Панчево (ж)
Панчево
13/11/2021 09:00
16
Јабука (ж)
Јабука
11 - 5
(4 - 1)
Спартак
Дебељача

7. коло

13
Јабука (ж)
Јабука
7 - 11
(3 - 5)
Црепаја
Црепаја
13/11/2021 10:40
14
Спартак
Дебељача
7 - 20
(4 - 1)
Панчево (ж)
Панчево
17/10/2021 09:00

6. коло

11
Црепаја
Црепаја
7 - 13
(5 - 6)
Спартак
Дебељача
02/10/2021 13:30
12
Јабука (ж)
Јабука
4 - 12
(2 - 5)
Панчево (ж)
Панчево
26/09/2021 19:00

5. коло

9
Панчево (ж)
Панчево
17 - 5
(9 - 3)
Црепаја
Црепаја
26/09/2021 19:00
10
Спартак
Дебељача
6 - 12
(3 - 4)
Јабука (ж)
Јабука
13/11/2021 09:50

4. коло

7
Црепаја
Црепаја
13 - 8
(7 - 4)
Јабука (ж)
Јабука
02/10/2021 11:00
8
Панчево (ж)
Панчево
17 - 2
(8 - 0)
Спартак
Дебељача
13/11/2021 11:30

3. коло

5
Спартак
Дебељача
12 - 10
(6 - 3)
Црепаја
Црепаја
26/09/2021 19:00
6
Панчево (ж)
Панчево
21 - 5
(11 - 1)
Јабука (ж)
Јабука
02/10/2021 12:50

2. коло

3
Црепаја
Црепаја
10 - 17
(4 - 9)
Панчево (ж)
Панчево
17/10/2021 11:30
4
Јабука (ж)
Јабука
8 - 7
(4 - 6)
Спартак
Дебељача
26/09/2021 19:00

1. коло

1
Јабука (ж)
Јабука
12 - 14
(8 - 9)
Црепаја
Црепаја
26/09/2021 19:00
2
Спартак
Дебељача
9 - 20
(3 - 10)
Панчево (ж)
Панчево
02/10/2021 11:50