Табела ЛМК РСВ 14 - јесен

2021/2022

М14 - А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
ПИК Пригревица
Пригревица
2 2 0 0 38 13 +25 4
2
Графичар
Бездан
2 1 0 1 35 21 +14 2
3
Црвенка
Црвенка
2 1 0 1 28 30 -2 2
4 2 1 0 1 30 36 -6 2
5
Апатин
Апатин
2 0 0 2 4 35 -31 0

М14 - Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 2 2 0 0 68 16 +52 4
2
Пролетер
Зрењанин
2 2 0 0 51 15 +36 4
3 2 1 0 1 29 44 -15 2
4
Кањижа
Кањижа
2 0 0 2 25 57 -32 0
5
Спартак (м)
Суботица
2 0 0 2 22 63 -41 0

М14 - В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Војводина
Нови Сад
2 2 0 0 63 16 +47 4
2 2 2 0 0 27 20 +7 4
3
ЖСК
Жабаљ
2 1 0 1 41 36 +5 2
4
Нови Сад
Нови Сад
2 0 0 2 19 43 -24 0
5
Младост ТСК
Бачки Јарак
2 0 0 2 17 52 -35 0

М14 - Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 2 2 0 0 46 10 +36 4
2
Долово
Долово
2 2 0 0 27 12 +15 4
3
Нафтагас
Елемир
2 0 1 1 0 10 -10 0
4
Јабука
Јабука
2 0 1 1 0 10 -10 0
5
Динамо
Панчево
2 0 0 2 22 53 -31 0

М14 - Д

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Лавови БП
Бачка Паланка
0 0 0 0 0 0 0 0
2 0 0 0 0 0 0 0 0
3 0 0 0 0 0 0 0 0
4
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
0 0 0 0 0 0 0 0

Ж14 - А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Оџаци
Оџаци
2 2 0 0 24 5 +19 4
2
Круле
Сивац
2 2 0 0 20 8 +12 4
3
Пригревица
Пригревица
2 2 0 0 19 7 +12 4
4
Сонта
Сонта
2 0 0 2 13 21 -8 0
5
Апатин (ж)
Апатин
2 0 0 2 7 22 -15 0
6
Дероње
Дероње
2 0 0 2 0 20 -20 0

Ж14 - Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 2 2 0 0 61 4 +57 4
2
Врбас
Врбас
2 1 0 1 19 13 +6 2
3
Нафтагас
Елемир
2 1 0 1 15 36 -21 2
4
Сента
Сента
2 1 0 1 12 34 -22 2
5
Zitzer
Трешњевац
2 0 1 1 0 10 -10 0
6
Темерин
Темерин
2 0 1 1 0 10 -10 0

Ж14 - В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Војводина ж
Нови Сад
2 2 0 0 62 10 +52 4
2
Словен
Рума
2 2 0 0 50 16 +34 4
3
Рума
Рума
2 1 0 1 34 44 -10 2
4
ЛСК
Лаћарак
2 1 0 1 17 33 -16 2
5
Лавови БП
Бачка Паланка
2 0 0 2 28 48 -20 0
6
Феникс
Петроварадин
2 0 0 2 9 49 -40 0

Ж14 - Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Панчево
Панчево
2 2 0 0 29 9 +20 4
2
Спартак
Дебељача
2 1 0 1 19 18 +1 2
3
Јабука
Јабука
3 1 0 2 24 33 -9 2
4
Црепаја
Црепаја
3 1 0 2 29 41 -12 2