Табела ЛМК РСВ 16 - јесен

2019/2020
(Архива)

М16 - А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
ПИК Пригревица
Пригревица
10 9 0 1 208 138 +70 18
2
Црвенка Jaffa
Црвенка
10 8 1 1 223 135 +88 17
3 10 5 2 3 203 172 +31 12
4
Спартак (м)
Суботица
10 3 1 6 188 188 0 7
5
Апатин
Апатин
10 2 0 8 179 212 -33 4
6
Сомбор
Сомбор
10 1 0 9 100 256 -156 2

М16 - Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Лавови БП
Бачка Паланка
10 10 0 0 182 112 +70 20
2
Војводина
Нови Сад
10 7 0 3 185 112 +73 14
3 10 7 0 3 196 151 +45 14
4 10 4 0 6 156 183 -27 8
5 10 1 1 8 126 193 -67 3
6
Рума
Рума
10 0 1 9 64 158 -94 1

М16 - В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Динамо
Панчево
8 7 1 0 196 112 +84 15
2 8 5 1 2 194 128 +66 11
3
Јабука
Јабука
8 4 0 4 144 161 -17 8
4
Пролетер
Зрењанин
8 3 0 5 160 143 +17 6
5
Инђија
Инђија
8 0 0 8 100 250 -150 0

Ж16 - А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Врбас
Врбас
6 6 0 0 113 64 +49 12
2
Раднички
Бајмок
6 4 0 2 114 74 +40 8
3
Сивац 69
Сивац
6 1 0 5 67 98 -31 2
4
Раванград
Сомбор
6 1 0 5 42 100 -58 2

Ж16 - Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Пролетер (ж)
Зрењанин
6 5 1 0 122 78 +44 11
2
Кикинда
Кикинда
6 4 1 1 108 88 +20 9
3
Темерин
Темерин
6 1 0 5 97 115 -18 2
4
Војводина ж
Нови Сад
6 1 0 5 74 120 -46 2

Ж16 - В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Срем Santa
Сремска Митровица
4 4 0 0 94 64 +30 8
2
Панчево (ж)
Панчево
4 2 0 2 77 63 +14 4
3
Јабука (ж)
Јабука
4 0 0 4 52 96 -44 0