Јабука - ЛМК РСВ 16 - јесен М16 - В Штампање

1.коло 12/10/2019 11:40 Јабука - Југовић 18 - 30
2.коло Пролетер - Јабука -
3.коло Јабука - Динамо -
4.коло Инђија - Јабука -
5.коло Јабука - СЛОБОДАН -
6.коло Југовић - Јабука -
7.коло 28/09/2019 01:20 Јабука - Пролетер 15 - 12
8.коло 28/09/2019 10:00 Динамо - Јабука 23 - 16
9.коло 12/10/2019 01:20 Јабука - Инђија 27 - 16
10.коло СЛОБОДАН - Јабука -