Сомбор - ЛМК РСВ 16 - јесен М16 - А Штампање

1.коло 23/11/2019 08:30 Сомбор - Сомборелектро 9 - 26
2.коло 27/10/2019 01:20 Спартак (м) - Сомбор 31 - 12
3.коло 12/10/2019 11:30 Сомбор - Апатин 8 - 27
4.коло 28/09/2019 12:30 ПИК Пригревица - Сомбор 30 - 11
5.коло 12/10/2019 09:50 Сомбор - Црвенка 4 - 29
6.коло 27/10/2019 11:40 Сомборелектро - Сомбор 28 - 17
7.коло 28/09/2019 10:50 Сомбор - Спартак (м) 11 - 25
8.коло 23/11/2019 11:50 Апатин - Сомбор 16 - 18
9.коло 09/11/2019 10:40 Сомбор - ПИК Пригревица 6 - 21
10.коло 09/11/2019 01:10 Црвенка - Сомбор 23 - 4