Спартак Војпут - Сомбор

27/10/2019 13:20 Пригревица


2.коло
Спартак Војпут 31 : 12 Сомбор


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп


Број гледалаца:


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. ПИК Пригревица-Спартак Војпут 19-10
2. Спартак Војпут-Сомбор 31-12
3. Сомборелектро-Спартак Војпут 20-14
4. Црвенка-Спартак Војпут 17-11
5. Спартак Војпут-Апатин 25-22
6. Спартак Војпут-ПИК Пригревица 17-22
7. Сомбор-Спартак Војпут 11-25
8. Спартак Војпут-Сомборелектро 19-19
9. Спартак Војпут-Црвенка 15-20
10. Апатин-Спартак Војпут 26-21
Коло Утакмица Рез
1. Сомбор-Сомборелектро 9-26
2. Спартак Војпут-Сомбор 31-12
3. Сомбор-Апатин 8-27
4. ПИК Пригревица-Сомбор 30-11
5. Сомбор-Црвенка 4-29
6. Сомборелектро-Сомбор 28-17
7. Сомбор-Спартак Војпут 11-25
8. Апатин-Сомбор 16-18
9. Сомбор-ПИК Пригревица 6-21
10. Црвенка-Сомбор 23-4