Јабука - Прва лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 22/09/2019 08:00 Црвена звезда - Јабука 21 - 22
2.коло 29/09/2019 06:00 Јабука - Апатин 40 - 24
3.коло 06/10/2019 04:00 Долово - Јабука 30 - 32
4.коло 12/10/2019 07:00 Јабука - Инђија 23 - 29
5.коло Херцеговина - Јабука -
6.коло Јабука - Нова Пазова 1957 -
7.коло Потисје Плетекс - Јабука -
8.коло Јабука - Младост ТСК -
9.коло Сомборелектро - Јабука -
10.коло Раднички 1958 - Јабука -
11.коло Јабука - Банатски Карловац -
12.коло Јабука - Црвена звезда -
13.коло Апатин - Јабука -
14.коло Јабука - Долово -
15.коло Инђија - Јабука -
16.коло Јабука - Херцеговина -
17.коло Нова Пазова 1957 - Јабука -
18.коло Јабука - Потисје Плетекс -
19.коло Младост ТСК - Јабука -
20.коло Јабука - Сомборелектро -
21.коло Јабука - Раднички 1958 -
22.коло Банатски Карловац - Јабука -