Младост ТСК - Прва лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 22/09/2019 04:00 Долово - Младост ТСК 33 - 21
2.коло 28/09/2019 06:00 Младост ТСК - Инђија 22 - 19
3.коло 05/10/2019 07:00 Херцеговина - Младост ТСК 30 - 27
4.коло 13/10/2019 08:00 Младост ТСК - Нова Пазова 1957 33 - 25
5.коло Потисје Плетекс - Младост ТСК -
6.коло Раднички 1958 - Младост ТСК -
7.коло Младост ТСК - Сомборелектро -
8.коло Јабука - Младост ТСК -
9.коло Младост ТСК - Банатски Карловац -
10.коло Црвена звезда - Младост ТСК -
11.коло Младост ТСК - Апатин -
12.коло Младост ТСК - Долово -
13.коло Инђија - Младост ТСК -
14.коло Младост ТСК - Херцеговина -
15.коло Нова Пазова 1957 - Младост ТСК -
16.коло Младост ТСК - Потисје Плетекс -
17.коло Младост ТСК - Раднички 1958 -
18.коло Сомборелектро - Младост ТСК -
19.коло Младост ТСК - Јабука -
20.коло Банатски Карловац - Младост ТСК -
21.коло Младост ТСК - Црвена звезда -
22.коло Апатин - Младост ТСК -