Апатин - Прва лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 21/09/2019 07:00 Апатин - Сомборелектро 25 - 35
2.коло 29/09/2019 06:00 Јабука - Апатин 40 - 24
3.коло 05/10/2019 08:00 Апатин - Банатски Карловац 25 - 38
4.коло 13/10/2019 07:00 Црвена звезда - Апатин 31 - 24
5.коло 18/10/2019 07:00 Апатин - Раднички 1958 29 - 31
6.коло 25/10/2019 07:45 Апатин - Долово 20 - 19
7.коло 02/11/2019 07:00 Инђија - Апатин 44 - 20
8.коло 09/11/2019 05:00 Апатин - Херцеговина 25 - 28
9.коло 17/11/2019 03:00 Нова Пазова 1957 - Апатин 28 - 26
10.коло 23/11/2019 05:00 Апатин - Потисје Плетекс 24 - 39
11.коло 30/11/2019 07:00 Младост ТСК - Апатин 36 - 26
12.коло 07/03/2020 07:00 Сомборелектро - Апатин 28 - 22
13.коло 15/03/2020 05:00 Апатин - Јабука 21 - 30
14.коло Банатски Карловац - Апатин -
15.коло Апатин - Црвена звезда -
16.коло Раднички 1958 - Апатин -
17.коло Долово - Апатин -
18.коло Апатин - Инђија -
19.коло Херцеговина - Апатин -
20.коло Апатин - Нова Пазова 1957 -
21.коло Потисје Плетекс - Апатин -
22.коло Апатин - Младост ТСК -