Потисје Плетекс - Прва лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 21/09/2019 07:00 Инђија - Потисје Плетекс 39 - 22
2.коло 29/09/2019 07:00 Потисје Плетекс - Херцеговина 29 - 26
3.коло 06/10/2019 07:00 Нова Пазова 1957 - Потисје Плетекс 23 - 22
4.коло 12/10/2019 05:00 Раднички 1958 - Потисје Плетекс 33 - 30
5.коло 20/10/2019 07:00 Потисје Плетекс - Младост ТСК 30 - 23
6.коло Сомборелектро - Потисје Плетекс -
7.коло Потисје Плетекс - Јабука -
8.коло Банатски Карловац - Потисје Плетекс -
9.коло Потисје Плетекс - Црвена звезда -
10.коло Апатин - Потисје Плетекс -
11.коло Потисје Плетекс - Долово -
12.коло Потисје Плетекс - Инђија -
13.коло Херцеговина - Потисје Плетекс -
14.коло Потисје Плетекс - Нова Пазова 1957 -
15.коло Потисје Плетекс - Раднички 1958 -
16.коло Младост ТСК - Потисје Плетекс -
17.коло Потисје Плетекс - Сомборелектро -
18.коло Јабука - Потисје Плетекс -
19.коло Потисје Плетекс - Банатски Карловац -
20.коло Црвена звезда - Потисје Плетекс -
21.коло Потисје Плетекс - Апатин -
22.коло Долово - Потисје Плетекс -