Апатин - Црвенка

14/11/2020 09:50 Пригревица


5.коло
Апатин 0 : 10
(0 : 10)
Црвенка


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Апатин-ПИК Пригревица 0-10
2. Сивац 69-Апатин 10-0
3. Апатин-Сомборелектро 14-14
4. Сомбор-Апатин 10-0
5. Апатин-Црвенка 0-10
6. ПИК Пригревица-Апатин 10-0
7. Апатин-Сивац 69 12-18
8. Сомборелектро-Апатин 10-0
Коло Утакмица Рез
1. Сомборелектро-Црвенка 6-17
2. Црвенка-ПИК Пригревица 19-14
3. Сомбор-Црвенка 8-24
4. Црвенка-Сивац 69 18-14
5. Апатин-Црвенка 0-10
6. Црвенка-Сомборелектро 33-9
7. ПИК Пригревица-Црвенка 16-23
8. Црвенка-Сомбор 19-7