Словен - Војка

12/10/2019 09:00 Рума


6.коло
Словен 10 : 0 Војка


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп


Број гледалаца:


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Војводина ж-Словен 6-9
2. Словен-Рума 21-9
3. Војка-Словен 0-10
4. Словен-Војводина ж 9-10
5. Рума-Словен 3-26
6. Словен-Војка 10-0
Коло Утакмица Рез
1. Војка-Рума 0-10
2. Војводина ж-Војка 10-0
3. Војка-Словен 0-10
4. Рума-Војка 10-0
5. Војка-Војводина ж 0-10
6. Словен-Војка 10-0