Резултати Куп Војводине (Ж)

2012/2013
(Архива)
Куп Војводине (Ж)

Куп Војводине (Ж)


Финале

1
Војводина ж
Нови Сад
24 - 22
Кикинда Grindex 2
Кикинда

Полуфинале

1
Раднички
Бајмок
24 - 32
Војводина ж
Нови Сад
2
Кикинда Grindex 2
Кикинда
37 - 20
Панчево (ж)
Панчево

Четвртфинале

1
Лаки
Црвенка
16 - 34
Раднички
Бајмок
2
Војводина ж
Нови Сад
37 - 18
Петроварадин
Петроварадин
3
Пролетер (ж)
Зрењанин
18 - 30
Кикинда Grindex 2
Кикинда
4
Панчево (ж)
Панчево
32 - 27

Осмина финала

1
Лаки
Црвенка
33 - 22
Сонта
Сонта
2
Раднички
Бајмок
43 - 21
Апатин (ж)
Апатин
3
Војводина ж
Нови Сад
27 - 18
Темерин
Темерин
4
Петроварадин
Петроварадин
35 - 20
5
Пролетер (ж)
Зрењанин
27 - 21
6
Александрово
Александрово
10 - 41
Кикинда Grindex 2
Кикинда
7
Панчево (ж)
Панчево
26 - 25
Спартак
Дебељача
8 28 - 21
Јединство (ж)
Качарево

Шеснаестина финала

1
Лаки
Црвенка
33 - 26
Раванград
Сомбор
2
Сонта
Сонта
10 - 0
Топола
Бачка Топола
3
Спартак (ж)
Суботица
0 - 10
Раднички
Бајмок
4
Апатин (ж)
Апатин
24 - 21
Јадран
Фекетић
5
Маглић
Маглић
19 - 26
Војводина ж
Нови Сад
6
Врбас
Врбас
24 - 39
Темерин
Темерин
7
Петроварадин
Петроварадин
27 - 11
Срем Santa
Сремска Митровица
8 28 - 17
Словен
Рума
9
Лехел
Мужља
11 - 38
Пролетер (ж)
Зрењанин
10
Нафтагас (ж)
Елемир
13 - 29
11
Александрово
Александрово
24 - 11
Младост
Српска Црња
12
Обилић (ж)
Нови Кнежевац
6 - 37
Кикинда Grindex 2
Кикинда
13
Младост
Опово
0 - 10
Панчево (ж)
Панчево
14
Долово (ж)
Долово
26 - 37
Спартак
Дебељача
15
Униреа (ж)
Уздин
0 - 10
16
Јединство (ж)
Качарево
29 - 28
Јабука (ж)
Јабука

2. коло

1
Русин
Руски Крстур
17 - 30
Лаки
Црвенка
3
Оџаци
Оџаци
10 - 21
Сонта
Сонта
9
Маглић
Маглић
10 - 0
Милетић
Мошорин
11
Ерет
Бач
24 - 29
Врбас
Врбас
12
Жеља
Жабаљ
18 - 31
Темерин
Темерин
17
Лехел
Мужља
10 - 0
Сента
Сента
19
Нафтагас (ж)
Елемир
18 - 10
21
Александрово
Александрово
10 - 0
Слога
Остојићево
25
Младост
Опово
10 - 0
Младост
Бела Црква