Војводина ж - Куп Војводине (Ж) Куп Војводине (Ж) Штампање

Шеснаестина Маглић - Војводина ж 19 - 26
Осмина Војводина ж - Темерин 27 - 18
Четвртфинале Војводина ж - Петроварадин 37 - 18
Полуфинале Раднички - Војводина ж 24 - 32
Финале Војводина ж - Кикинда 2 24 - 22