Пролетер (ж) - Куп Војводине (Ж) Куп Војводине (Ж) Штампање

Шеснаестина Лехел - Пролетер (ж) 11 - 38
Осмина Пролетер (ж) - Халас Јожеф 27 - 21
Четвртфинале Пролетер (ж) - Кикинда 2 18 - 30