Табела ЛМК РСВ 16 јесен

2022/2023
(Архива)

М16 - ГРУПА А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
ПИК Пригревица
Пригревица
6 6 0 0 155 76 +79 12
2
Црвенка Jaffa
Црвенка
6 3 1 2 123 101 +22 7
3
Спартак (м)
Суботица
6 2 1 3 105 121 -16 5
4
Сомбор
Сомбор
6 0 0 6 102 187 -85 0
5
Сивац 69
Сивац
0 0 0 0 0 0 0 0

М16 - ГРУПА Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Војводина
Нови Сад
6 6 0 0 185 72 +113 12
2 6 4 0 2 157 109 +48 8
3 6 1 1 4 57 123 -66 2
4
Растимо
Нови Сад
6 0 1 5 39 134 -95 0

М16 - ГРУПА В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
РА "Динамо"
Панчево
6 6 0 0 162 94 +68 12
2
Пролетер
Зрењанин
6 4 0 2 151 118 +33 8
3
Црепаја
Црепаја
6 2 0 4 132 126 +6 4
4
Младост
Вршац
6 0 0 6 32 139 -107 0
5
Долово
Долово
0 0 0 0 0 0 0 0

М16 - ГРУПА Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 6 6 0 0 216 119 +97 12
2
ЖСК 1955
Жабаљ
6 2 0 4 136 160 -24 4
3 6 2 0 4 141 172 -31 4
4
Младост ТСК
Бачки Јарак
6 2 0 4 133 175 -42 4
5
Нафтагас
Елемир
0 0 0 0 0 0 0 0

Ж16 - ГРУПА А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Словен
Рума
6 5 1 0 130 88 +42 11
2
Срем Santa
Сремска Митровица
6 4 1 1 131 97 +34 9
3
Панчево (ж)
Панчево
6 2 0 4 106 116 -10 4
4
Кикинда
Кикинда
6 0 0 6 97 163 -66 0
5
Младост
Вршац
0 0 0 0 0 0 0 0

Ж16 - ГРУПА Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Железничар
Инђија
6 6 0 0 116 62 +54 12
2
Темерин
Темерин
6 4 0 2 112 82 +30 8
3
Пригревица
Пригревица
6 2 0 4 73 97 -24 4
4
Апатин (ж)
Апатин
6 0 0 6 0 60 -60 0
5
Лаки
Црвенка
0 0 0 0 0 0 0 0