Табела ЛМК РСВ М16 / Ж16 - јесен

2017/2018
(Архива)

М16 - А група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 8 8 0 0 224 115 +109 16
2
Црвенка Jaffa
Црвенка
8 5 0 3 154 131 +23 10
3
Спартак (м)
Суботица
8 4 0 4 158 164 -6 8
4
Сомбор
Сомбор
8 2 0 6 164 200 -36 4
5
Сента
Сента
8 1 0 7 123 213 -90 2

М16 - Б група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Војводина
Нови Сад
8 8 0 0 242 60 +182 16
2
Кикинда Grindex
Кикинда
8 5 0 3 129 145 -16 10
3 8 4 0 4 129 154 -25 8
4
Србобран
Србобран
8 3 0 5 110 170 -60 6
5
Цепелин
Бечеј
8 0 0 8 99 180 -81 0

М16 - В група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Младост ТСК
Бачки Јарак
8 8 0 0 207 99 +108 16
2
Лавови БП
Бачка Паланка
8 5 0 3 162 162 0 10
3
Бијељина
Бијељина
8 3 0 5 164 182 -18 6
4
Растимо
Нови Сад
8 2 1 5 146 178 -32 5
5
Срем СМ
Сремска Митровица
8 1 1 6 154 212 -58 3

М16 - Г група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 8 7 0 1 163 136 +27 14
2
Јабука
Јабука
8 4 1 3 167 160 +7 9
3
Банатски Карловац
Банатски Карловац
8 4 1 3 152 152 0 9
4
Динамо
Панчево
8 4 0 4 129 135 -6 8
5
Зрењанин
Зрењанин
8 0 0 8 132 160 -28 0

Ж16 - А група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Лаки
Црвенка
6 6 0 0 139 82 +57 12
2
Кикинда
Кикинда
6 4 0 2 135 84 +51 8
3
Раванград
Сомбор
6 1 0 5 76 126 -50 2
4
Пригревица
Пригревица
6 1 0 5 78 136 -58 2

Ж16 - Б група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Словен
Рума
4 4 0 0 100 56 +44 8
2
Срем Santa
Сремска Митровица
4 2 0 2 92 66 +26 4
3
Петроварадин
Петроварадин
4 0 0 4 46 116 -70 0

Ж16 - В група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Пролетер (ж)
Зрењанин
6 5 1 0 107 75 +32 11
2
Панчево (ж)
Панчево
6 4 1 1 90 63 +27 9
3
Јабука (ж)
Јабука
6 2 0 4 67 79 -12 4
4
Младост
Нова Пазова
6 0 0 6 53 100 -47 0