Делегирање - Трећа лига Војводина ''Исток''

2021/2022
(Архива)
Мушкарци

Мушкарци


14. коло

22/05/2022
18:00
Уздин
Униреа (м)
Уздин
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Небојша Марковић

Број утакмице: 211914040
21/05/2022
18:00
Бочар
Владимировац
Владимировац
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Зоран Марјановић

Број утакмице: 211914041
21/05/2022
20:00
Вршац
Младост
Вршац
Нафтагас
Елемир
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 211914042

13. коло

15/05/2022
12:00
Алибунар
Владимировац
Владимировац
Униреа (м)
Уздин
Судија А: Јована Стеванић
Судија Б: Сања Чолић
Делегат: Милан Милиновић

Број утакмице: 211913037
15/05/2022
17:00
Елемир
Нафтагас
Елемир
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Зоран Марјановић

Број утакмице: 211913038
15/05/2022
19:00
Ковин
Раднички
Ковин
Младост
Вршац
Судија А: Весна Жилевски
Судија Б: Јелена Колоски
Делегат: Михајло Марковић

Број утакмице: 211913039

12. коло

08/05/2022
13:00
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Владимировац
Владимировац
Судија А: Весна Жилевски
Судија Б: Јелена Колоски
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 211912034
07/05/2022
17:00
Уздин
Униреа (м)
Уздин
Нафтагас
Елемир
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Наташа Јовић


Број утакмице: 211912035
07/05/2022
16:00
Бочар
Раднички
Ковин
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Милан Милиновић

Број утакмице: 211912036

11. коло

30/04/2022
13:30
Елемир
Нафтагас
Елемир
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Мирјана Галин


Број утакмице: 211911031
28/04/2022
19:30
Ковин
Раднички
Ковин
Униреа (м)
Уздин
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Небојша Марковић

Број утакмице: 211911032
04/05/2022
19:00
Вршац
Младост
Вршац
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Михајло Марковић

Број утакмице: 211911033

10. коло

16/04/2022
15:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Раднички
Ковин
Судија А: Мила Аврамовић
Судија Б: Ана Марчетић
Делегат: Тамара Ковачевић


Број утакмице: 211910028
17/04/2022
12:00
Банатски Карловац
Владимировац
Владимировац
Нафтагас
Елемир
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Давор Петровић

Број утакмице: 211910029
16/04/2022
17:00
Уздин
Униреа (м)
Уздин
Младост
Вршац
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 211910030

9. коло

10/04/2022
20:00
Вршац
Младост
Вршац
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Небојша Марковић

Број утакмице: 211909025
10/04/2022
17:00
Ковин
Раднички
Ковин
Владимировац
Владимировац
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 211909026
10/04/2022
16:00
Нови Бечеј
Униреа (м)
Уздин
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Зоран Марјановић

Број утакмице: 211909027

8. коло

03/04/2022
14:00
Зрењанин - Медисон
Нафтагас
Елемир
Раднички
Ковин
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Зоран Марјановић

Број утакмице: 211908022
02/04/2022
17:30
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 211908023
03/04/2022
11:00
Банатски Карловац
Владимировац
Владимировац
Младост
Вршац
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 211908024

7. коло

06/11/2021
19:00
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Униреа (м)
Уздин
Судија А: Маја Зекоња
Судија Б: Тања Белош
Делегат: Гордана Чретник


Број утакмице: 211907019
07/11/2021
18:00
Банатски Карловац
Владимировац
Владимировац
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Немања Малићанин


Број утакмице: 211907020
06/11/2021
15:30
Зрењанин - Медисон
Нафтагас
Елемир
Младост
Вршац
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Зоран Марјановић

Број утакмице: 211907021

6. коло

31/10/2021
15:30
Дебељача
Униреа (м)
Уздин
Владимировац
Владимировац
Судија А: Александар Сокић
Судија Б: Марко Батинић
Делегат: Драган Јосифоски

Број утакмице: 211906016
31/10/2021
16:00
Нови Бечеј
Нафтагас
Елемир
Судија А: Марко Рађеновић
Судија Б: Игор Скубан
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 211906017
31/10/2021
18:00
Вршац
Младост
Вршац
Раднички
Ковин
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 211906018

5. коло

24/10/2021
17:00
Банатски Карловац
Владимировац
Владимировац
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Марко Рађеновић
Судија Б: Игор Скубан
Делегат: Ненад Ристић


Број утакмице: 211905013
23/10/2021
15:00
Зрењанин - Медисон
Нафтагас
Елемир
Униреа (м)
Уздин
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Мирјана Галин


Број утакмице: 211905014
10/11/2021
19:30
Ковин
Раднички
Ковин
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Небојша Марковић

Број утакмице: 211905015

4. коло

17/10/2021
15:00
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Нафтагас
Елемир
Судија А: Филип Михајловић
Судија Б: Младен Крстић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 21190410
16/10/2021
21:00
Дебељача
Униреа (м)
Уздин
Раднички
Ковин
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 211904011
04/11/2021
16:45
Нови Бечеј
Младост
Вршац
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Милан Милиновић

Број утакмице: 211904012

3. коло

10/10/2021
19:00
Ковин
Раднички
Ковин
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 211903007
03/11/2021
18:00
Зрењанин - Медисон
Нафтагас
Елемир
Владимировац
Владимировац
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Делегат: Зоран Марјановић

Број утакмице: 211903008
10/10/2021
20:00
Вршац
Младост
Вршац
Униреа (м)
Уздин
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Драган Јосифоски

Број утакмице: 211903009

2. коло

02/10/2021
15:00
Панчево
РА "Динамо"
Панчево
Младост
Вршац
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Давор Петровић

Број утакмице: 211902004
03/10/2021
17:00
Банатски Карловац
Владимировац
Владимировац
Раднички
Ковин
Судија А: Младен Крстић
Судија Б: Филип Михајловић
Делегат: Небојша Марковић

Број утакмице: 211902005
03/10/2021
15:30
Уздин
Униреа (м)
Уздин
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Драган Јосифоски

Број утакмице: 211902006

1. коло

26/09/2021
19:00
Ковин
Раднички
Ковин
Нафтагас
Елемир
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 211901001
26/09/2021
15:00
Нови Бечеј
РА "Динамо"
Панчево
Судија А: Душан Деспотовић
Судија Б: Александар Ђоровић
Делегат: Стефана Ристић


Број утакмице: 211901002
26/09/2021
18:00
Вршац
Младост
Вршац
Владимировац
Владимировац
Судија А: Марко Рађеновић
Судија Б: Игор Скубан
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 211901003