Делегирање - Прва лига ''Север''

2020/2021
(Архива)
Мушкарци Жене

Мушкарци


22. коло

Јабука
Јабука
Јабука
Апатин
Апатин
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 022127
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Долово
Долово
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 022128
Сечањ
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Марко Обрадовић
Судија Б: Владимир Вучић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 022129
Ада
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 022130
Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 022131
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 022132

21. коло

Долово
Долово
Долово
Јабука
Јабука
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 021121
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 021122
Шид
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 021123
Мокрин
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 021124
Сомбор
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 021125
Апатин
Апатин
Апатин
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 021126

20. коло

Јабука
Јабука
Јабука
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 020115
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 020116
Сечањ
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 020117
Ада
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 020118
Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Апатин
Апатин
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 020119
Долово
Долово
Долово
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 020120

19. коло

Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Јабука
Јабука
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 019109
Мокрин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 019110
Сомбор
Судија А: Јован Ристић
Судија Б: Ђорђе Вујацков
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 019111
Апатин
Апатин
Апатин
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 019112
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Марко Обрадовић
Судија Б: Владимир Вучић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 019113
Шид
Долово
Долово
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 019114

18. коло

Јабука
Јабука
Јабука
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Небојша Грковић

Број утакмице: 018103
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 018104
Сечањ
Апатин
Апатин
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 018105
Ада
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 018106
Долово
Долово
Долово
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 018107
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 018108

17. коло

Шид
Јабука
Јабука
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 017097
Апатин
Апатин
Апатин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 017098
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 017099
Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 017100
Сомбор
Долово
Долово
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 017101
Мокрин
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 017102

16. коло

17/04/2021
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 016091
17/04/2021
19:00
Темерин
Младост ТСК
Бачки Јарак
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 016092
17/04/2021
19:00
Јаша Томић
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 016093
02/06/2021
19:00
Долово
Долово
Долово
Апатин
Апатин
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 016094
18/04/2021
20:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 016095
17/04/2021
19:00
Шид
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 016096

15. коло

Мокрин
Јабука
Јабука
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 015085
Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 015086
Ада
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 015087
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Долово
Долово
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 015088
Апатин
Апатин
Апатин
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 015089
Сомбор
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 015090

14. коло

Јабука
Јабука
Јабука
Судија А: Марко Обрадовић
Судија Б: Владимир Вучић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 014079
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 014080
Долово
Долово
Долово
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 014081
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Контролор: Небојша Грковић

Број утакмице: 014082
Шид
Апатин
Апатин
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 014083
Мокрин
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 014084

13. коло

Сомбор
Јабука
Јабука
Судија А: Марко Обрадовић
Судија Б: Владимир Вучић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 013073
Сечањ
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Контролор: Марко Пешић

Број утакмице: 013074
Ада
Долово
Долово
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 013075
Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 013076
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 013077
Апатин
Апатин
Апатин
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 013078

12. коло

Јабука
Јабука
Јабука
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 012067
Долово
Долово
Долово
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Борис Вукашиновић


Број утакмице: 012068
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 012069
Шид
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 012070
Мокрин
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Игор Ивић


Број утакмице: 012071
Сомбор
Апатин
Апатин
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 012072

11. коло

13/03/2021
19:30
Апатин
Апатин
Апатин
Јабука
Јабука
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 011061
13/03/2021
19:00
Долово
Долово
Долово
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 011062
14/03/2021
17:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 011063
14/03/2021
19:00
Шид
Судија А: Никола Мусић
Судија Б: Стеван Ђурашиновић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 011064
27/02/2021
20:00
Мокрин
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 011065
14/03/2021
18:00
Сомбор
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 011066

10. коло

06/03/2021
18:00
Јабука
Јабука
Јабука
Долово
Долово
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 010055
06/03/2021
18:30
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 010056
06/03/2021
18:00
Сечањ
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 010057
05/03/2021
20:30
Ада
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Борис Вукашиновић


Број утакмице: 010058
06/03/2021
15:30
Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 010059
06/03/2021
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Апатин
Апатин
Судија А: Горан Ристић
Судија Б: Зоран Попов
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 010060

9. коло

28/11/2020
18:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Јабука
Јабука
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 009049
28/02/2021
18:00
Шид
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 009050
27/02/2021
20:00
Мокрин
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 009051
26/02/2021
20:30
Сомбор
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 009052
28/02/2021
17:00
Апатин
Апатин
Апатин
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 009053
28/02/2021
20:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Долово
Долово
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 009054

8. коло

21/11/2020
17:00
Јабука
Јабука
Јабука
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 008043
22/11/2020
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 008044
02/12/2020
18:00
Сечањ
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 008045
21/11/2020
20:00
Ада
Апатин
Апатин
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Контролор: Небојша Грковић

Број утакмице: 008046
22/11/2020
18:00
Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 008047
22/11/2020
15:30
Долово
Долово
Долово
Судија А: Тадеј Добријевић
Судија Б: Владимир Тасић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 008048

7. коло

14/02/2021
18:00
Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Јабука
Јабука
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 007037
14/11/2020
19:00
Сомбор
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Марко Обрадовић
Судија Б: Владимир Вучић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 007038
15/11/2020
17:00
Апатин
Апатин
Апатин
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 007039
15/11/2020
18:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 007040
14/11/2020
20:00
Мокрин
Долово
Долово
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 007041
15/11/2020
18:00
Шид
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 007042

6. коло

11/11/2020
18:00
Јабука
Јабука
Јабука
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 006031
11/11/2020
20:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Апатин
Апатин
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 006032
11/11/2020
19:00
Сечањ
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Марко Обрадовић
Судија Б: Владимир Вучић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 006033
11/11/2020
19:00
Ада
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 006034
11/11/2020
20:45
Долово
Долово
Долово
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 006035
11/11/2020
21:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 006036

5. коло

07/11/2020
19:00
Ада
Јабука
Јабука
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 005025
17/02/2021
18:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 005026
06/11/2020
19:00
Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 005027
07/11/2020
17:00
Апатин
Апатин
Апатин
Долово
Долово
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 005028
07/11/2020
20:00
Сомбор
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Јован Ристић
Судија Б: Ђорђе Вујацков
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 005029
07/11/2020
20:00
Мокрин
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Никола Зорић
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 005030

4. коло

01/11/2020
18:00
Јабука
Јабука
Јабука
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 004019
30/10/2020
20:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Борис Вукашиновић


Број утакмице: 004020
31/10/2020
18:00
Сечањ
Судија А: Давор Тарајић
Судија Б: Владан Андоновски
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 004021
01/11/2020
20:00
Долово
Долово
Долово
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 004022
01/11/2020
20:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Апатин
Апатин
Судија А: Марко Обрадовић
Судија Б: Владимир Вучић
Контролор: Небојша Грковић

Број утакмице: 004023
01/11/2020
12:00
Шид
Судија А: Борко Бошков
Судија Б: Дејан Марковић
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 004024

3. коло

24/10/2020
17:30
Јаша
Јабука
Јабука
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 003013
25/10/2020
18:00
Ада
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Милица Антић
Судија Б: Данијела Ковачевић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 003014
24/10/2020
17:00
Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Долово
Долово
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 003015
24/10/2020
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 003016
25/10/2020
18:00
Апатин
Апатин
Апатин
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Миодраг Аћић


Број утакмице: 003017
24/10/2020
19:00
Сомбор
Судија А: Михајло Миловац
Судија Б: Јован Лабус
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 003018

2. коло

17/10/2020
19:00
Јабука
Јабука
Јабука
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 002007
18/10/2020
18:00
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Борис Вукашиновић


Број утакмице: 002008
17/10/2020
15:00
Долово
Долово
Долово
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 002009
17/10/2020
20:00
Нова Пазова
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Контролор: Милан Косановић

Број утакмице: 00210
18/10/2020
19:00
Шид
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Марко Обрадовић
Судија Б: Владимир Вучић
Делегат: Вера Вранеш


Број утакмице: 002011
18/10/2020
17:00
Мокрин
Апатин
Апатин
Судија А: Зоран Попов
Судија Б: Горан Ристић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 002012

1. коло

14/10/2020
18:30
Бачки Јарак
Младост ТСК
Бачки Јарак
Јабука
Јабука
Судија А: Војислав Црњански
Судија Б: Никодин Бубања
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 001001
11/10/2020
18:00
Сечањ
Долово
Долово
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 001002
13/10/2020
20:00
Ада
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Делегат: Стевица Јевремов


Број утакмице: 001003
09/10/2020
18:30
Гајдобра
Херцеговац
Гајдобра
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Дијана Константиновић


Број утакмице: 001004
14/10/2020
19:00
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Контролор: Миливој Секулић

Број утакмице: 001005
10/10/2020
17:00
Апатин
Апатин
Апатин
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Јован Мјеримачка

Број утакмице: 001006

Жене


22. коло

Рума
Рума
Рума
Судија А: Дејан Марковић
Судија Б: Борко Бошков
Контролор: Небојша Грковић

Број утакмице: 022127
Темерин
Темерин
Темерин
Спартак
Дебељача
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 022128
Фекетић
Јадран
Фекетић
Мокрин
Мокрин
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 022129
Сомбор
Раванград
Сомбор
Лаки
Црвенка
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 022131
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Словен
Рума
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 022132

21. коло

Дебељач
Спартак
Дебељача
Рума
Рума
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 021121
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Темерин
Темерин
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 021122
Црвенка
Лаки
Црвенка
Младост
Српска Црња
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 021124
Рума
Словен
Рума
Раванград
Сомбор
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 021125
Ада
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 021126

20. коло

Дебељача
Спартак
Дебељача
Мокрин
Мокрин
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Саша Јандрић

Број утакмице: 020115
Рума
Рума
Рума
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Срђан Лазовић


Број утакмице: 020116
Фекетић
Јадран
Фекетић
Лаки
Црвенка
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 020118
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Словен
Рума
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Никола Зорић
Делегат: Борис Вукашиновић


Број утакмице: 020119
Сомбор
Раванград
Сомбор
Судија А: Милан Тодоровић
Судија Б: Бранко Радуловић
Делегат: Игор Ивић


Број утакмице: 020120

19. коло

Мокрин
Мокрин
Мокрин
Рума
Рума
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 019110
Црвенка
Лаки
Црвенка
Темерин
Темерин
Судија А: Милан Тодоровић
Судија Б: Бранко Радуловић
Делегат: Игор Ивић


Број утакмице: 019111
Рума
Словен
Рума
Јадран
Фекетић
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 019112
Ада
Младост
Српска Црња
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 019113
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Раванград
Сомбор
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 019114

18. коло

Дебељача
Спартак
Дебељача
Лаки
Црвенка
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Саша Јандрић

Број утакмице: 018103
Рума
Рума
Рума
Раванград
Сомбор
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Срђан Веселиновић


Број утакмице: 018105
Темерин
Темерин
Темерин
Словен
Рума
Судија А: Милош Зелић
Судија Б: Никола Зорић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 018106
Фекетић
Јадран
Фекетић
Судија А: Данијела Ковачевић
Судија Б: Милица Антић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 018107
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 018108

17. коло

Рума
Словен
Рума
Спартак
Дебељача
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 017097
Црвенка
Лаки
Црвенка
Мокрин
Мокрин
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 017098
Ада
Темерин
Темерин
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 017100
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Јадран
Фекетић
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 017101
Сомбор
Раванград
Сомбор
Младост
Српска Црња
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 017102

16. коло

15/04/2021
19:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Словен
Рума
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 016091
17/04/2021
15:30
Рума
Рума
Рума
Младост
Српска Црња
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 016093
Темерин
Темерин
Темерин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 016094
17/04/2021
19:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Раванград
Сомбор
Судија А: Јована Стеванић
Судија Б: Сања Чолић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 016095
17/04/2021
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Судија А: Ивко Ракићевић
Судија Б: Жељко Јоксовић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 016096

15. коло

Црвенка
Лаки
Црвенка
Рума
Рума
Судија А: Милан Тодоровић
Судија Б: Бранко Радуловић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 015085
Сомбор
Раванград
Сомбор
Темерин
Темерин
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Борис Вукашиновић


Број утакмице: 015086
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Јадран
Фекетић
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 015087
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Спартак
Дебељача
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 015088
Ада
Мокрин
Мокрин
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 015089
Рума
Словен
Рума
Раднички
Бајмок
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 015090

14. коло

Рума
Рума
Рума
Јадран
Фекетић
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 014079
Темерин
Темерин
Темерин
Младост
Српска Црња
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Контролор: Бранислав Гргуревић

Број утакмице: 014080
Дебељача
Спартак
Дебељача
Раванград
Сомбор
Судија А: Јована Стеванић
Судија Б: Сања Чолић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 014081
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 014082
Црвенка
Лаки
Црвенка
Словен
Рума
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Игор Ивић


Број утакмице: 014084

13. коло

Рума
Словен
Рума
Рума
Рума
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 013073
Фекетић
Јадран
Фекетић
Темерин
Темерин
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 013074
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Спартак
Дебељача
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 013075
Сомбор
Раванград
Сомбор
Мокрин
Мокрин
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 013076
Ада
Лаки
Црвенка
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 013078

12. коло

Рума
Рума
Рума
Темерин
Темерин
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 012067
Дебељача
Спартак
Дебељача
Јадран
Фекетић
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 012068
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Младост
Српска Црња
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Контролор: Саша Јандрић

Број утакмице: 012069
Црвенка
Лаки
Црвенка
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Милан Тодоровић
Судија Б: Бранко Радуловић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 012071
Рума
Словен
Рума
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 012072

11. коло

13/03/2021
19:30
Ада
Рума
Рума
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 011061
13/03/2021
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Темерин
Темерин
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 011062
13/03/2021
20:30
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Јадран
Фекетић
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 011063
14/03/2021
18:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Раванград
Сомбор
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 011065
14/03/2021
20:00
Рума
Словен
Рума
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 011066

10. коло

Рума
Рума
Рума
Спартак
Дебељача
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 010055
07/03/2021
19:00
Темерин
Темерин
Темерин
Мокрин
Мокрин
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Весна Мандић


Број утакмице: 010056
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Лаки
Црвенка
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 010058
06/03/2021
19:00
Сомбор
Раванград
Сомбор
Словен
Рума
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 010059
06/03/2021
13:30
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 010060

9. коло

Мокрин
Мокрин
Мокрин
Спартак
Дебељача
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 009049
28/02/2021
12:30
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Рума
Рума
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 009050
28/02/2021
18:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Јадран
Фекетић
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Делегат: Игор Ивић


Број утакмице: 009052
27/02/2021
20:00
Рума
Словен
Рума
Младост
Српска Црња
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 009053
01/03/2021
19:30
Ада
Раванград
Сомбор
Судија А: Тања Белош
Судија Б: Маја Зекоња
Контролор: Марко Пешић

Број утакмице: 009054

8. коло

04/03/2021
18:30
Рума
Рума
Рума
Мокрин
Мокрин
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 008044
21/02/2021
18:00
Темерин
Темерин
Темерин
Лаки
Црвенка
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 008045
03/03/2021
19:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Словен
Рума
Судија А: Милан Слива
Судија Б: Александар Вукчевић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 008046
21/02/2021
18:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Судија А: Дејан Мартиновић
Судија Б: Бранислав Ћирковић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 008047
Сомбор
Раванград
Сомбор
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 008048

7. коло

21/11/2020
14:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Спартак
Дебељача
Судија А: Маријана Савковић
Судија Б: Тамара Савковић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 007037
Бајмок
Раднички
Бајмок
Мокрин
Мокрин
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 007038
21/11/2020
18:00
Сомбор
Раванград
Сомбор
Рума
Рума
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Игор Ивић


Број утакмице: 007039
21/11/2020
19:00
Рума
Словен
Рума
Темерин
Темерин
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 007040
21/11/2020
17:30
Ада
Јадран
Фекетић
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 007041
21/11/2020
13:00
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Младост
Српска Црња
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 007042

6. коло

14/11/2020
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Словен
Рума
Судија А: Тадеј Добријевић
Судија Б: Владимир Тасић
Контролор: Михајло Марковић

Број утакмице: 006031
15/11/2020
19:00
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Лаки
Црвенка
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Контролор: Саша Јандрић

Број утакмице: 006032
15/11/2020
12:00
Рума
Рума
Рума
Раднички
Бајмок
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 006033
25/11/2020
20:30
Темерин
Темерин
Темерин
Судија А: Ђорђе Вујацков
Судија Б: Јован Ристић
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 006034
14/11/2020
18:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 006035
15/11/2020
18:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Раванград
Сомбор
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 006036

5. коло

Рума
Словен
Рума
Мокрин
Мокрин
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 005025
11/11/2020
14:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Раднички
Бајмок
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Игор Ивић


Број утакмице: 005026
11/11/2020
20:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Рума
Рума
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Милан Репија

Број утакмице: 005027
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Темерин
Темерин
Судија А: Жељко Јоксовић
Судија Б: Ивко Ракићевић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 005028
18/11/2020
18:00
Сомбор
Раванград
Сомбор
Јадран
Фекетић
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 005029
18/11/2020
19:00
Ада
Спартак
Дебељача
Судија А: Никодин Бубања
Судија Б: Војислав Црњански
Делегат: Марко Менићанин


Број утакмице: 005030

4. коло

08/11/2020
18:00
Рума
Рума
Рума
Лаки
Црвенка
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 004019
08/11/2020
17:00
Темерин
Темерин
Темерин
Раванград
Сомбор
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Контролор: Радомир Остојић

Број утакмице: 004020
08/11/2020
17:00
Фекетић
Јадран
Фекетић
Младост
Српска Црња
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Саша Јандрић

Број утакмице: 004021
07/11/2020
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Велимир Гроза
Судија Б: Милош Ћосић
Делегат: Светлана Ничевски


Број утакмице: 004022
07/11/2020
17:30
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 004023
07/11/2020
15:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Словен
Рума
Судија А: Бранко Радуловић
Судија Б: Милан Тодоровић
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 004024

3. коло

Фекетић
Јадран
Фекетић
Рума
Рума
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Делегат: Лазар Мишков


Број утакмице: 003013
31/10/2020
20:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Темерин
Темерин
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 003014
01/11/2020
16:00
Сомбор
Раванград
Сомбор
Спартак
Дебељача
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 003015
01/11/2020
15:00
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Мокрин
Мокрин
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Делегат: Драгана Богојевић


Број утакмице: 003016
30/10/2020
18:00
Ада
Раднички
Бајмок
Судија А: Сања Чолић
Судија Б: Јована Стеванић
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 003017
31/10/2020
11:00
Рума
Словен
Рума
Лаки
Црвенка
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 003018

2. коло

25/10/2020
18:00
Рума
Рума
Рума
Словен
Рума
Судија А: Велимир Тошковић
Судија Б: Сретен Аврамовић
Делегат: Дејан Перић


Број утакмице: 002007
25/10/2020
14:00
Темерин
Темерин
Темерин
Јадран
Фекетић
Судија А: Немања Теслић
Судија Б: Дени Вукмановић
Контролор: Марко Пешић

Број утакмице: 002008
24/10/2020
19:00
Дебељача
Спартак
Дебељача
Младост
Српска Црња
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Мирко Перендија

Број утакмице: 002009
05/11/2020
19:30
Мокрин
Мокрин
Мокрин
Раванград
Сомбор
Судија А: Тамара Савковић
Судија Б: Маријана Савковић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 00210
24/10/2020
19:00
Бајмок
Раднички
Бајмок
Пролетер (ж)
Зрењанин
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Делегат: Вукашин Вујичић


Број утакмице: 002011
25/10/2020
19:00
Црвенка
Лаки
Црвенка
Судија А: Ђорђе Недовић
Судија Б: Марко Узелац
Делегат: Игор Ивић


Број утакмице: 002012

1. коло

18/10/2020
20:00
Темерин
Темерин
Темерин
Рума
Рума
Судија А: Јелена Колоски
Судија Б: Весна Жилевски
Контролор: Ања Пантић

Број утакмице: 001001
Фекетић
Јадран
Фекетић
Спартак
Дебељача
Судија А: Никола Зорић
Судија Б: Милош Зелић
Контролор: Милан Милиновић

Број утакмице: 001002
29/10/2020
20:00
Српска Црња
Младост
Српска Црња
Мокрин
Мокрин
Судија А: Игор Скубан
Судија Б: Марко Рађеновић
Контролор: Бошко Крстић

Број утакмице: 001003
29/10/2020
19:00
Сомбор
Раванград
Сомбор
Раднички
Бајмок
Судија А: Александар Вукчевић
Судија Б: Милан Слива
Контролор: Давор Хорват

Број утакмице: 001004
13/02/2021
15:30
Зрењанин
Пролетер (ж)
Зрењанин
Лаки
Црвенка
Судија А: Јована Стеванић
Судија Б: Сања Чолић
Делегат: Слађана Краварушић


Број утакмице: 001005
04/11/2020
19:30
Ада
Словен
Рума
Судија А: Владимир Тасић
Судија Б: Тадеј Добријевић
Контролор: Миодраг Миловац

Број утакмице: 001006