Технички семинар тренера – ОЛИМПИЈСКА СОЛИДАРНОСТ

Датум: 04/10/2017      Категорија: Тренери

Рукометни савез Србије у сарадњи са Међународним олимпијским комитетом, Интернационалном рукометном федерацијом и Олимпијским комитетом Србије, организује технички семинар тренера Олимпијска солидарност.

Семинар ће се одржати у Кучеву у периоду од 30.10. – 4.11.2017 године. Семинар је бесплатан. На семинари могу учествовати тренери који имају категорију III у складу са одредбама Ринк Конвенције. Заинтересовани могу послати пријаву за учешће на семинару на мејл zl@rss.org.rs најкасније до 05.10.2017 године. Уз пријаву потребно је доставити  краћу радну и спортску биографију на енглеском језику унету у образац који тренери могу преузети кликом на: CV. На семинару може учествовати и одређени број тренера категорије II , у складу са одредбама Ринк Конвенције.

Смештај учесника и теоретска настава биће организовани у хотелу Кучево док ће се практична настава одржати у спортској хали у Кучеву.

Предавач на семинару биће лектор ИХФ Мартин Тума из Чешке. По завршетку семинара и положеног теста , учесници ће добити сертигикате Олимпијске солидарности и Олимпијског комитета Србије.

Све неопходне информације можете добити путем мејла zl@rss.org.rs