Табела Друга лига ''Војводина''

2023/2024

Мушкарци група А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Далматинац
Риђица
1 1 0 0 42 20 +22 2
2
ПИК Пригревица
Пригревица
1 1 0 0 33 30 +3 2
3
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
0 0 0 0 0 0 0 0
4
Путинци
Путинци
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Сомбор
Сомбор
0 0 0 0 0 0 0 0
6 0 0 0 0 0 0 0 0
7
Рума
Рума
1 0 0 1 30 33 -3 0
8 1 0 0 1 20 42 -22 0

Мушкарци група Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
РА "Динамо"
Панчево
1 1 0 0 36 23 +13 2
2
Долово
Долово
1 1 0 0 31 28 +3 2
3
Будућност
Алибунар
1 1 0 0 29 26 +3 2
4
Младост
Вршац
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Раднички
Јаша Томић
0 0 0 0 0 0 0 0
6
Зрењанин
Зрењанин
1 0 0 1 28 31 -3 0
7
Сента
Сента
1 0 0 1 26 29 -3 0
8
Црепаја
Црепаја
1 0 0 1 23 36 -13 0

Жене

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Оџаци
Оџаци
1 1 0 0 34 4 +30 2
2
Темерин 2
Темерин
1 1 0 0 28 13 +15 2
3
Нафтагас (ж)
Елемир
1 1 0 0 20 12 +8 2
4
Јабука (ж)
Јабука
1 1 0 0 29 22 +7 2
5
Беочин 1959
Беочин
1 1 0 0 24 21 +3 2
6
Петроварадин
Петроварадин
1 0 0 1 21 24 -3 0
7
Мокрин
Мокрин
1 0 0 1 22 29 -7 0
8
Врбас
Врбас
1 0 0 1 12 20 -8 0
9
Сонта
Сонта
1 0 0 1 13 28 -15 0
10 1 0 0 1 4 34 -30 0