Табела ЛМК РСВ 12 пролеће

2023/2024

СУПЕР ЛИГА М12

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 10 9 0 1 157 92 +65 18
2
Динамо
Панчево
10 8 1 1 123 84 +39 17
3 10 7 0 3 119 95 +24 14
4 10 4 3 3 115 105 +10 11
5
Војводина
Нови Сад
10 5 1 4 123 115 +8 11
6
Црвенка Jaffa
Црвенка
10 3 0 7 114 140 -26 6
7
Лавови БП
Бачка Паланка
10 1 1 8 93 129 -36 3
8 10 0 0 10 81 165 -84 0

СУПЕР ЛИГА Ж12

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Војводина ж
Нови Сад
10 8 1 1 162 129 +33 17
2
Врбас
Врбас
10 7 2 1 153 122 +31 16
3
Спартак
Дебељача
10 7 1 2 144 97 +47 15
4
Кањижа
Кањижа
10 4 5 1 133 100 +33 13
5
Рума
Рума
10 5 0 5 116 113 +3 10
6 10 3 1 6 125 151 -26 7
7
Јабука (ж)
Јабука
10 1 0 9 89 132 -43 2
8
Апатин (ж)
Апатин
10 0 0 10 88 166 -78 0

М12 ПЛ - ГРУПА А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Јединство
Нови Бечеј
6 6 0 0 90 42 +48 12
2
Кањижа
Кањижа
6 4 0 2 100 75 +25 8
3
Кикинда Grindex
Кикинда
6 3 0 3 69 65 +4 6
4
Црепаја
Црепаја
6 2 0 4 80 76 +4 4
5
Војвода Степа
Војвода Степа
6 0 0 6 9 90 -81 0

М12 ПЛ - ГРУПА Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Металац
Футог
6 5 1 0 83 32 +51 11
2
Јадран
Фекетић
6 5 1 0 79 34 +45 11
3
Сивац 69
Сивац
6 3 0 3 62 48 +14 6
4
Сомбор
Сомбор
6 1 0 5 24 74 -50 2
5
ЖСК 1955
Жабаљ
6 0 0 6 0 60 -60 0

Ж12 ПЛ - ГРУПА А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Лехел
Мужља
6 6 0 0 99 27 +72 12
2
Нафтагас (ж)
Елемир
6 5 0 1 63 24 +39 10
3
Пролетер (ж)
Зрењанин
6 3 0 3 56 65 -9 6
4 6 1 0 5 35 77 -42 2
5
Мокрин
Мокрин
6 0 0 6 0 60 -60 0

Ж12 ПЛ - ГРУПА Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Темерин
Темерин
4 4 0 0 54 27 +27 8
2
Оџаци
Оџаци
4 3 0 1 56 28 +28 6
3
Раванград
Сомбор
4 1 0 3 27 44 -17 2
4
ЛСК
Лаћарак
4 0 0 4 25 63 -38 0