Табела Прва лига ''Војводина''

2023/2024

Мушкарци

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Апатин
Апатин
1 1 0 0 29 18 +11 2
2 1 1 0 0 36 26 +10 2
3 1 1 0 0 39 36 +3 2
4
Славија
Нови Сад
1 1 0 0 32 29 +3 2
5 1 1 0 0 29 27 +2 2
6
Војвода Степа
Војвода Степа
1 1 0 0 27 25 +2 2
7
Металац
Футог
1 0 0 1 27 29 -2 0
8
Јединство
Нови Бечеј
1 0 0 1 25 27 -2 0
9
ЖСК 1955
Жабаљ
1 0 0 1 36 39 -3 0
10
Младост ТСК
Бачки Јарак
1 0 0 1 29 32 -3 0
11
Јабука
Јабука
1 0 0 1 26 36 -10 0
12
Банатски Карловац
Банатски Карловац
1 0 0 1 18 29 -11 0

Жене

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Спартак
Дебељача
1 1 0 0 40 17 +23 2
2
Словен
Рума
1 1 0 0 32 20 +12 2
3
Раднички
Бајмок
1 1 0 0 33 30 +3 2
4
Апатин (ж)
Апатин
1 1 0 0 24 23 +1 2
5
Јадран
Фекетић
0 0 0 0 0 0 0 0
6
Круле
Сивац
0 0 0 0 0 0 0 0
7 1 0 0 1 23 24 -1 0
8
Младост
Српска Црња
1 0 0 1 30 33 -3 0
9
Железничар 2
Инђија
1 0 0 1 20 32 -12 0
10 1 0 0 1 17 40 -23 0