Војводина - Пролетер

18/01/2020 18:45 Нови Сад


14.коло
Војводина 13 : 11 Пролетер


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп


Број гледалаца:


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Црвенка-Војводина 14-22
2. Војводина-Потисје Плетекс 26-19
5. Раднички 1958-Војводина 15-19
7. Војводина-Младост ТСК ОРК 18-17
9. Војводина-ПИК Пригревица 19-17
10. Кикинда Grindex-Војводина 19-27
12. Војводина-Црвенка 16-20
14. Војводина-Пролетер 13-11
15. Лавови БП-Војводина 13-17
16. Војводина-Раднички 1958 21-11
17. Војводина-Хајдук 21-11
18. Младост ТСК ОРК-Војводина 20-22
19. Војводина-РА "Динамо" 21-18
22. Врбас Петрол-Војводина 18-25
Коло Утакмица Рез
1. Пролетер-Лавови БП 16-20
5. Пролетер-РА "Динамо" 21-22
6. ПИК Пригревица-Пролетер 18-11
10. Потисје Плетекс-Пролетер 16-10
11. Пролетер-Хајдук 19-22
13. Пролетер-Раднички 1958 17-22
14. Војводина-Пролетер 13-11
15. Пролетер-Младост ТСК ОРК 14-14
17. Пролетер-ПИК Пригревица 12-23
18. Кикинда Grindex-Пролетер 13-12
19. Пролетер-Врбас Петрол 17-22
20. Црвенка-Пролетер 17-13
21. Пролетер-Потисје Плетекс 17-18
22. Хајдук-Пролетер 14-11