Пролетер - Врбас Петрол

07/12/2019 13:13 Зрењанин


19.коло
Пролетер 17 : 22 Врбас Петрол


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп


Број гледалаца:


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Пролетер-Лавови БП 16-20
5. Пролетер-РА "Динамо" 21-22
6. ПИК Пригревица-Пролетер 18-11
10. Потисје Плетекс-Пролетер 16-10
11. Пролетер-Хајдук 19-22
13. Пролетер-Раднички 1958 17-22
14. Војводина-Пролетер 13-11
15. Пролетер-Младост ТСК ОРК 14-14
17. Пролетер-ПИК Пригревица 12-23
18. Кикинда Grindex-Пролетер 13-12
19. Пролетер-Врбас Петрол 17-22
20. Црвенка-Пролетер 17-13
21. Пролетер-Потисје Плетекс 17-18
22. Хајдук-Пролетер 14-11
Коло Утакмица Рез
1. Врбас Петрол-Младост ТСК ОРК 25-16
2. РА "Динамо"-Врбас Петрол 18-24
5. Врбас Петрол-Хајдук 28-12
6. Врбас Петрол-Црвенка 21-9
7. Потисје Плетекс-Врбас Петрол 26-29
9. Лавови БП-Врбас Петрол 22-29
12. Младост ТСК ОРК-Врбас Петрол 16-30
14. ПИК Пригревица-Врбас Петрол 26-21
15. Врбас Петрол-Кикинда Grindex 23-16
17. Црвенка-Врбас Петрол 11-25
18. Врбас Петрол-Потисје Плетекс 28-20
19. Пролетер-Врбас Петрол 17-22
21. Раднички 1958-Врбас Петрол 25-22
22. Врбас Петрол-Војводина 18-25