Дероње - Мокрин

11/05/2018 20:15 Оџаци


15.коло
Дероње 24 : 29 Мокрин


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Дероње-Раванград 19-21
2. Темерин-Дероње 27-22
3. Дероње-Петроварадин 23-24
4. Мокрин-Дероње 40-26
5. Дероње-Жеља 33-28
6. Словен-Дероње 39-20
7. Дероње-Лаки 25-35
8. Младост-Дероње 30-27
9. Дероње-Спартак 20-22
10. Дероње-Раднички 23-28
11. Јадран-Дероње 34-25
12. Раванград-Дероње 36-28
13. Дероње-Темерин 25-32
14. Петроварадин-Дероње 28-24
15. Дероње-Мокрин 24-29
16. Жеља-Дероње 29-24
17. Дероње-Словен 19-41
18. Лаки-Дероње 16-16
19. Дероње-Младост 26-30
20. Спартак-Дероње 39-23
21. Раднички-Дероње 36-28
22. Дероње-Јадран 23-30
Коло Утакмица Рез
1. Словен-Мокрин 25-15
2. Мокрин-Лаки 33-24
3. Младост-Мокрин 26-30
4. Мокрин-Дероње 40-26
5. Раднички-Мокрин 23-29
6. Мокрин-Јадран 35-29
7. Раванград-Мокрин 21-27
8. Мокрин-Темерин 28-22
9. Петроварадин-Мокрин 25-31
10. Спартак-Мокрин 23-24
11. Мокрин-Жеља 33-25
12. Мокрин-Словен 13-24
13. Лаки-Мокрин 23-23
14. Мокрин-Младост 31-24
15. Дероње-Мокрин 24-29
16. Мокрин-Раднички 23-30
17. Јадран-Мокрин 30-22
18. Мокрин-Раванград 25-24
19. Темерин-Мокрин 25-23
20. Мокрин-Петроварадин 23-26
21. Мокрин-Спартак 23-25
22. Жеља-Мокрин 31-32