Табела Прва лига “Војводина”

2021/2022

Мушкарци

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 2 2 0 0 57 52 +5 4
2
Јабука
Јабука
2 2 0 0 59 56 +3 4
3
Лавови БП
Бачка Паланка
2 1 1 0 73 68 +5 3
4 2 1 0 1 63 49 +14 2
5
Долово
Долово
2 1 0 1 59 57 +2 2
6
Славија
Нови Сад
2 1 0 1 59 59 0 2
7
Херцеговац
Гајдобра
2 1 0 1 60 62 -2 2
8
Младост ТСК
Бачки Јарак
2 1 0 1 65 69 -4 2
9 2 0 1 1 49 64 -15 1
10
Банатски Карловац
Банатски Карловац
1 0 0 1 29 30 -1 0
11
Јединство
Нови Бечеј
1 0 0 1 25 27 -2 0
12
Војвода Степа
Војвода Степа
2 0 0 2 54 59 -5 0

Жене

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Јабука (ж)
Јабука
2 2 0 0 65 37 +28 4
2
Рума
Рума
2 2 0 0 68 42 +26 4
3
Словен
Рума
2 2 0 0 59 45 +14 4
4
Пролетер (ж)
Зрењанин
2 2 0 0 53 40 +13 4
5
Спартак
Дебељача
2 1 0 1 60 44 +16 2
6
Темерин
Темерин
1 1 0 0 25 20 +5 2
7
Јадран
Фекетић
2 1 0 1 56 52 +4 2
8
Круле
Сивац
2 0 0 2 45 59 -14 0
9
Младост
Српска Црња
1 0 0 1 17 31 -14 0
10
Мокрин
Мокрин
2 0 0 2 38 62 -24 0
11
Лаки
Црвенка
2 0 0 2 47 73 -26 0
12
Раванград
Сомбор
2 0 0 2 41 69 -28 0