Табела ЛМК РСВ 12 - јесен

2020/2021
(Архива)

М12 - А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
ПИК Пригревица
Пригревица
4 4 0 0 62 28 +34 8
2
Спартак (м)
Суботица
4 2 0 2 44 46 -2 4
3
Црвенка Jaffa
Црвенка
4 0 0 4 32 64 -32 0

М12 - Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 6 6 0 0 122 27 +95 12
2
Кањижа
Кањижа
6 4 0 2 77 50 +27 8
3 6 2 0 4 35 97 -62 4
4
Сента
Сента
6 0 0 6 0 60 -60 0

М12 - В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 4 4 0 0 55 29 +26 8
2
Војводина
Нови Сад
4 2 0 2 68 44 +24 4
3 4 0 0 4 19 69 -50 0

М12 - Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 6 6 0 0 114 39 +75 12
2
Динамо
Панчево
6 4 0 2 82 61 +21 8
3
Лавови БП
Бачка Паланка
6 2 0 4 57 93 -36 4
4
Рума
Рума
6 0 0 6 0 60 -60 0

Ж12 - А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Лаки
Црвенка
6 5 0 1 79 42 +37 10
2
Пригревица
Пригревица
6 3 0 3 55 53 +2 6
3
Дероње
Дероње
6 3 0 3 40 53 -13 6
4
Темерин
Темерин
6 1 0 5 42 68 -26 2

Ж12 - Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 6 6 0 0 132 28 +104 12
2
Мокрин
Мокрин
6 3 0 3 64 75 -11 6
3 6 2 0 4 47 77 -30 4
4
Лехел
Мужља
6 1 0 5 30 93 -63 2

Ж12 - В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Словен
Рума
8 8 0 0 137 36 +101 16
2
Војводина
Нови Сад
8 6 0 2 116 52 +64 12
3
Јабука (ж)
Јабука
8 3 0 5 47 84 -37 6
4
Рума
Рума
8 3 0 5 64 112 -48 6
5
ЛСК
Лаћарак
8 0 0 8 37 117 -80 0