Сомбор - Друга лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 25/09/2019 06:30 Сомбор - Херцеговац 25 - 33
2.коло 29/09/2019 11:00 Војвода Степа - Сомбор 34 - 24
3.коло 06/10/2019 08:00 Сомбор - Будућност 32 - 38
4.коло 13/10/2019 02:30 Сомбор - Нафтагас 28 - 28
5.коло 20/10/2019 09:00 Панчево - Сомбор 24 - 22
6.коло 26/10/2019 09:00 Сомбор - Младост 32 - 19
7.коло 03/11/2019 07:00 Далматинац - Сомбор 43 - 27
8.коло 10/11/2019 07:30 Сомбор - Металац 22 - 28
9.коло 16/11/2019 07:00 Раднички - Сомбор 40 - 22
10.коло 24/11/2019 08:00 Сомбор - Славија 26 - 32
11.коло 29/11/2019 08:00 ПИК Пригревица - Сомбор 47 - 25
12.коло 07/03/2020 04:00 Херцеговац - Сомбор 36 - 27
13.коло 14/03/2020 06:00 Сомбор - Војвода Степа 29 - 31
14.коло Будућност - Сомбор -
15.коло Нафтагас - Сомбор -
16.коло Сомбор - Панчево -
17.коло Младост - Сомбор -
18.коло Сомбор - Далматинац -
19.коло Металац - Сомбор -
20.коло Сомбор - Раднички -
21.коло Славија - Сомбор -
22.коло Сомбор - ПИК Пригревица -