Сомбор - Херцеговац

25/09/2019 18:30 Сомбор


1.коло
Сомбор 25 : 33 Херцеговац


Играч
гол
2`
дк
мвп
Благојевић Немања
0
0
Јанковић Милан
0
0
Шакота Алекса
4
0
Нешковски Илија
4
1
Цветковић Милош
0
0
Манојловић Стево
0
0
Шуша Милан
0
0
Рогановић Андрија
1
1
Драгнић Јован
8
0
Плећаш Лука
0
0
Пфеифер Алекса
0
0
Радосављевић Дејан
1
1
Мијатовић Драган
0
0
Ковач Вељко
0
0
Радаковић Милош
1
0
Јакоб Александар
0
0
Јелић Никола
1
0
Аћић Страхиња
0
0
Стричевић Вељко
0
0
Кокрехељ Данијел
5
0
Сладек Винце
0
0
Зорић Петар
0
0
Булатовић Мираш
0
0
Играч
гол
2`
дк
мвп
Солдо Стефан
0
0
Ђурица Милорад
0
0
Урошев Ђорђе
0
0
Надовеза Божидар
4
0
Бугарски Лука
0
0
Тасић Марко
4
0
Бакмаз Никола
1
0
Самарџић Милан
0
0
Лажетић Лука
0
0
Рађеновић Страхиња
2
0
Француз Младен
0
1
Краљ Никола
3
0
Аћимовић Лазар
0
0
Јањић Александар
9
0
Ратковић Немања
0
0
Рачић Страхиња
0
0
Козомора Мирко
8
0
Танкосић Игор
2
1
Стојановић Мирко
0
0
Новчић Јован
0
0
Бојанић Марко
0
0


Број гледалаца: 50 А судија: Александар Вукчевић
Б судија: Милан Слива
Делегат: Никола Миљанић


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Сомбор-Херцеговац 25-33
2. Војвода Степа-Сомбор 34-24
3. Сомбор-Будућност 32-38
4. Сомбор-Нафтагас 28-28
5. Панчево-Сомбор 24-22
6. Сомбор-Младост 32-19
7. Далматинац-Сомбор 43-27
8. Сомбор-Металац 22-28
9. Раднички-Сомбор 40-22
10. Сомбор-Славија 26-32
11. ПИК Пригревица-Сомбор 47-25
12. Херцеговац-Сомбор 36-27
13. Сомбор-Војвода Степа 29-31
Коло Утакмица Рез
1. Сомбор-Херцеговац 25-33
2. Херцеговац-Нафтагас 33-14
3. Панчево-Херцеговац 24-26
4. Херцеговац-Младост 38-12
5. Далматинац-Херцеговац 21-28
6. Херцеговац-Металац 37-27
7. Раднички-Херцеговац 31-31
8. Херцеговац-Славија 36-27
9. ПИК Пригревица-Херцеговац 26-25
10. Будућност-Херцеговац 37-42
11. Херцеговац-Војвода Степа 33-25
12. Херцеговац-Сомбор 36-27
13. Нафтагас-Херцеговац 29-48