Младост - Друга лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 21/09/2019 03:00 Младост - Раднички 35 - 31
2.коло 29/09/2019 05:00 Славија - Младост 33 - 22
3.коло 06/10/2019 04:00 Младост - ПИК Пригревица 28 - 30
4.коло 16/10/2019 06:00 Херцеговац - Младост 38 - 12
5.коло 20/10/2019 06:00 Младост - Војвода Степа 32 - 27
6.коло 26/10/2019 09:00 Сомбор - Младост 32 - 19
7.коло 03/11/2019 05:30 Младост - Нафтагас 33 - 27
8.коло 09/11/2019 03:30 Панчево - Младост 24 - 23
9.коло 17/11/2019 07:30 Младост - Будућност 28 - 32
10.коло 23/11/2019 05:00 Младост - Далматинац 35 - 26
11.коло 30/11/2019 05:30 Металац - Младост 36 - 14
12.коло 07/03/2020 06:30 Раднички - Младост 37 - 23
13.коло 15/03/2020 06:00 Младост - Славија 25 - 34
14.коло ПИК Пригревица - Младост -
15.коло Младост - Херцеговац -
16.коло Војвода Степа - Младост -
17.коло Младост - Сомбор -
18.коло Нафтагас - Младост -
19.коло Младост - Панчево -
20.коло Будућност - Младост -
21.коло Далматинац - Младост -
22.коло Младост - Металац -