Лехел - Дероње

29/02/2020 09:40 Мужља


6.коло
Лехел 12 : 6 Дероње


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп


Број гледалаца:


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
6. Лехел-Дероње 12-6
9. Војводина 2 ж-Лехел 22-19
Коло Утакмица Рез
3. Петров-Каћ-Дероње 0-10
6. Лехел-Дероње 12-6