Младост ТСК ОРК - Југовић

21/09/2019 09:35 Темерин


6.коло
Младост ТСК ОРК 18 : 7 Југовић


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп


Број гледалаца:


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
6. Младост ТСК ОРК-Југовић 18-7
7. Младост ТСК ОРК-Хајдук 21-11
9. Младост ТСК ОРК-Војводина 20-22
10. Војка-Младост ТСК ОРК 14-25
Коло Утакмица Рез
3. Југовић-Војводина 9-17
6. Младост ТСК ОРК-Југовић 18-7
7. Југовић-Срем СМ 21-38
10. Хајдук-Југовић 23-17