Војводина ж - Словен

06/10/2019 10:15 Нови Сад


10.коло
Војводина ж 15 : 21 Словен


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп


Број гледалаца:


Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Војводина ж-Срем 15-17
3. Маглић-Војводина ж 0-10
7. Железничар-Војводина ж 14-9
10. Војводина ж-Словен 15-21
Коло Утакмица Рез
4. Срем-Словен 15-8
7. Маглић-Словен 0-10
8. Словен-Раднички 25-10
10. Војводина ж-Словен 15-21