Резултати Куп Војводине (Ж)

2018/2019
(Архива)
Куп Војводине (Ж)

Куп Војводине (Ж)


Финале

1
Железничар
Инђија
26 - 22
Војводина ж
Нови Сад
18/12/2018 20:45

Полуфинале

1
Железничар
Инђија
30 - 26
Панчево (ж)
Панчево
05/12/2018 20:26
2
Врбас
Врбас
24 - 26
Војводина ж
Нови Сад
05/12/2018 21:05

Четвртфинале

1
Петроварадин
Петроварадин
22 - 30
Железничар
Инђија
20/11/2018 20:06
2
Темерин
Темерин
24 - 26
Панчево (ж)
Панчево
20/11/2018 20:51
3
Словен
Рума
25 - 32
Врбас
Врбас
20/11/2018 21:04
4
Пролетер (ж)
Зрењанин
24 - 29
Војводина ж
Нови Сад
14/11/2018 22:06

Осмина финала

1
Апатин (ж)
Апатин
29 - 30
Петроварадин
Петроварадин
06/11/2018 20:25
2
Лаки
Црвенка
24 - 32
Железничар
Инђија
08/11/2018 20:57
3 40 - 41
Темерин
Темерин
06/11/2018 19:03
4
Долово (ж)
Долово
7 - 22
Панчево (ж)
Панчево
06/11/2018 20:14
5
Дероње
Дероње
28 - 34
Словен
Рума
07/11/2018 20:28
6
Раднички
Бајмок
15 - 33
Врбас
Врбас
07/11/2018 21:16
7
Мокрин
Мокрин
22 - 32
Пролетер (ж)
Зрењанин
06/11/2018 20:53

Шеснаестина финала

1
Апатин (ж)
Апатин
37 - 26
Јадран
Фекетић
23/10/2018 20:49
2
Петроварадин
Петроварадин
29 - 27
Младост
Српска Црња
24/10/2018 20:48
3
Кленак 09
Кленак
16 - 40
Лаки
Црвенка
25/10/2018 19:54
5
Милетић
Мошорин
18 - 30 24/10/2018 20:49
6
Срем Santa
Сремска Митровица
18 - 38
Темерин
Темерин
25/10/2018 22:24
7
Јабука (ж)
Јабука
15 - 19
Долово (ж)
Долово
24/10/2018 21:23
9
Дероње
Дероње
24 - 11
Раванград
Сомбор
23/10/2018 21:09
11
Сента
Сента
11 - 27
Раднички
Бајмок
24/10/2018 19:24
13
Обилић (ж)
Нови Кнежевац
6 - 26
Мокрин
Мокрин
25/10/2018 21:09
14 16 - 34
Пролетер (ж)
Зрењанин
30/10/2018 20:31

2. коло

1
Апатин (ж)
Апатин
32 - 16
Русин
Руски Крстур
09/10/2018 20:23
13
Јабука (ж)
Јабука
21 - 17
Спартак
Дебељача
10/10/2018 21:27
17
Сонта
Сонта
12 - 31
Дероње
Дероње
10/10/2018 21:31
25 15 - 29
Обилић (ж)
Нови Кнежевац
10/10/2018 18:21
27 27 - 19
Нафтагас (ж)
Елемир
10/10/2018 22:05