Табела ТРЛ "Банат"

2017/2018
(Архива)

Мушкарци

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Нафтагас
Елемир
12 10 0 2 422 276 +146 20
2
Сента
Сента
12 10 0 2 405 325 +80 20
3
Јединство
Бочар
12 2 0 10 330 387 -57 4
4
Обилић (м)
Нови Кнежевац
12 2 0 10 234 403 -169 4