Табела ЛМК РСВ 12 - јесен

2018/2019
(Архива)

М12 - Група А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
ПИК Пригревица
Пригревица
10 10 0 0 192 66 +126 20
2
Црвенка Jaffa
Црвенка
10 8 0 2 178 125 +53 16
3 10 6 0 4 125 123 +2 12
4
БСК 2012
Бачки Брестовац
10 3 0 7 92 126 -34 6
5 10 2 0 8 103 149 -46 4
6
Апатин
Апатин
10 1 0 9 72 173 -101 2

М12 - Група Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 10 9 1 0 147 66 +81 19
2 10 7 1 2 138 74 +64 15
3
Кањижа
Кањижа
10 7 0 3 146 82 +64 14
4
Кикинда Grindex
Кикинда
10 3 0 7 76 124 -48 6
5 10 3 0 7 80 141 -61 6
6
Младост ТСК
Бачки Јарак
10 0 0 10 0 100 -100 0

М12 - Група В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Лавови БП
Бачка Паланка
10 10 0 0 158 82 +76 20
2 10 7 1 2 144 104 +40 15
3
Војводина
Нови Сад
10 5 1 4 146 126 +20 11
4
Бијељина
Бијељина
10 5 0 5 139 115 +24 10
5
Срем СМ
Сремска Митровица
10 0 2 8 0 80 -80 0
6 10 0 2 8 0 80 -80 0

М12 - Група Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Динамо
Панчево
10 10 0 0 186 35 +151 20
2
Јабука
Јабука
10 7 1 2 118 78 +40 15
3
Пролетер
Зрењанин
10 6 1 3 87 82 +5 13
4
Младост
Вршац
10 4 0 6 82 118 -36 8
5
Долово
Долово
10 0 2 8 0 80 -80 0
6
Војка
Војка
10 0 2 8 0 80 -80 0

Ж12 - Група А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Лаки
Црвенка
9 9 0 0 132 35 +97 18
2 9 6 0 3 112 50 +62 12
3
БСК 2012
Бачки Брестовац
9 3 0 6 50 119 -69 6
4
Кањижа
Кањижа
9 0 0 9 0 90 -90 0

Ж12 - Група Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Словен
Рума
6 6 0 0 69 25 +44 12
2
Темерин
Темерин
6 3 0 3 55 39 +16 6
3
Лехел
Мужља
6 0 0 6 0 60 -60 0

Ж12 - Група В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Спартак
Дебељача
8 8 0 0 85 31 +54 16
2
Јединство (ж)
Качарево
8 5 0 3 62 43 +19 10
3
Долово (ж)
Долово
8 4 0 4 78 47 +31 8
4
Панчево (ж)
Панчево
8 3 0 5 52 65 -13 6
5
Јабука (ж)
Јабука
8 0 0 8 24 115 -91 0