Табела ТРЛ "Срем - Јужна Бачка"

2013/2014
(Архива)

Мушкарци А група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Врбас Carnex 2
Врбас
12 10 2 0 354 285 +69 22
2
Партизан
Будисава
12 7 2 3 340 297 +43 16
3
Бачка Паланка
Бачка Паланка
12 7 0 5 374 306 +68 14
4
Славија
Нови Сад
12 6 1 5 297 277 +20 13
5
Бачка Тиквара
Бачка Паланка
12 4 1 7 299 325 -26 9
6
Србобран
Србобран
12 3 1 8 317 343 -26 7
7
ЖСК 1955
Жабаљ
12 1 1 10 269 417 -148 3

Мушкарци Б група

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 15 14 0 1 502 387 +115 28
2
Цемент
Беочин
15 11 0 4 486 387 +99 22
3
Путинци
Путинци
15 10 0 5 468 369 +99 20
4
Војводина 2
Нови Сад
15 6 1 8 449 440 +9 13
5
Инђија 2
Инђија
15 3 0 12 373 477 -104 6
6
Рума
Рума
15 0 1 14 295 513 -218 1

Жене

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Тиквара
Бачка Паланка
16 16 0 0 665 287 +378 32
2
Темерин 2
Темерин
16 11 0 5 400 336 +64 22
3
Дероње
Дероње
16 9 2 5 306 282 +24 20
4
Сонта
Сонта
16 9 1 6 379 316 +63 19
5
Железничар 2
Инђија
16 8 0 8 389 397 -8 16
6 16 8 0 8 358 374 -16 16
7
Русин
Руски Крстур
16 5 1 10 229 353 -124 11
8
Оџаци
Оџаци
16 2 1 13 262 452 -190 5
9
Ерет
Бач
16 1 1 14 251 442 -191 3