Војводина 2 - ТРЛ "Срем - Јужна Бачка" Мушкарци Б група Штампање

1.коло Војводина 2 - Инђија 2 31 - 27
2.коло Раднички 1958 - Војводина 2 40 - 24
3.коло Војводина 2 - Путинци 25 - 27
4.коло Рума - Војводина 2 27 - 27
5.коло Војводина 2 - Цемент 32 - 36
6.коло Инђија 2 - Војводина 2 23 - 25
7.коло Војводина 2 - Раднички 1958 31 - 39
8.коло Путинци - Војводина 2 28 - 20
9.коло Војводина 2 - Рума 39 - 12
10.коло Цемент - Војводина 2 31 - 22
11.коло Војводина 2 - Инђија 2 44 - 26
12.коло Раднички 1958 - Војводина 2 44 - 32
13.коло Војводина 2 - Путинци 26 - 28
14.коло Рума - Војводина 2 20 - 36
15.коло Војводина 2 - Цемент 35 - 32