Табела ТРЛ "Банат"

2015/2016
(Архива)

Мушкарци

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 12 10 0 2 401 309 +92 20
2
Граднулица
Зрењанин
12 9 0 3 335 289 +46 18
3
Зрењанин
Зрењанин
12 6 0 6 322 314 +8 12
4
Нафтагас
Елемир
12 5 0 7 312 313 -1 10
5
Јединство
Бочар
12 5 0 7 333 335 -2 10
6
Сента
Сента
12 4 0 8 285 328 -43 8
7
Обилић (м)
Нови Кнежевац
12 3 0 9 273 373 -100 6

Жене

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Јабука (ж)
Јабука
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Младост
Опово
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Александрово
Александрово
0 0 0 0 0 0 0 0
4 0 0 0 0 0 0 0 0
5
Обилић (ж)
Нови Кнежевац
0 0 0 0 0 0 0 0
6
Лехел
Мужља
0 0 0 0 0 0 0 0
7
Јединство (ж)
Качарево
0 0 0 0 0 0 0 0