Табела ЛМК РСВ 16 јесен

2023/2024
(Архива)

М16 - Група А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
ПИК Пригревица
Пригревица
6 5 0 1 124 89 +35 10
2 6 4 0 2 116 90 +26 8
3
Спартак (м)
Суботица
6 3 0 3 104 105 -1 6
4
Сомбор
Сомбор
6 0 0 6 0 60 -60 0

М16 - Група Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Војводина
Нови Сад
8 8 0 0 231 116 +115 16
2
Кикинда Grindex
Кикинда
8 6 0 2 179 158 +21 12
3 7 3 0 4 148 189 -41 6
4
Младост ТСК
Бачки Јарак
7 1 0 6 141 176 -35 2
5
Растимо
Нови Сад
6 0 0 6 0 60 -60 0

М16 - Група В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 6 6 0 0 158 91 +67 12
2
Пролетер
Зрењанин
6 4 0 2 146 112 +34 8
3
РА "Динамо"
Панчево
6 2 0 4 121 125 -4 4
4
Јабука
Јабука
6 0 0 6 66 163 -97 0

Ж16 - Група А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Железничар
Инђија
8 6 0 2 166 135 +31 12
2
Темерин
Темерин
8 6 0 2 202 177 +25 12
3
Круле
Сивац
8 5 0 3 196 191 +5 11
4
Оџаци
Оџаци
8 2 0 6 143 174 -31 4
5
Апатин (ж)
Апатин
8 1 0 7 109 150 -41 2

Ж16 - Група Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Срем Santa
Сремска Митровица
6 6 0 0 136 98 +38 12
2
Словен
Рума
6 4 0 2 131 96 +35 8
3
Панчево (ж)
Панчево
6 1 0 5 106 129 -23 2
4
Нафтагас (ж)
Елемир
6 1 0 5 89 139 -50 2