Табела ЛМК РСВ 12 јесен

2022/2023
(Архива)

М12 - ГРУПА А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Лавови БП
Бачка Паланка
6 5 1 0 75 39 +36 11
2 6 3 1 2 56 45 +11 7
3
Војводина
Нови Сад
6 2 2 2 74 55 +19 6
4
Херцеговац
Гајдобра
6 0 0 6 33 99 -66 0

М12 - ГРУПА Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 6 6 0 0 81 39 +42 12
2
Сивац 69
Сивац
6 4 0 2 75 49 +26 8
3
Црвенка Jaffa
Црвенка
6 2 0 4 54 62 -8 4
4
Јадран
Фекетић
6 0 0 6 0 60 -60 0

М12 - ГРУПА В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 4 3 0 1 61 35 +26 6
2
Кикинда Grindex
Кикинда
4 2 0 2 42 70 -28 4
3
Јединство
Нови Бечеј
4 1 0 3 54 52 +2 2
4
Кањижа
Кањижа
0 0 0 0 0 0 0 0

М12 - ГРУПА Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 6 6 0 0 101 44 +57 12
2
Динамо
Панчево
6 4 0 2 117 49 +68 8
3
Јабука
Јабука
6 2 0 4 53 105 -52 4
4
РА "Динамо"
Панчево
6 0 0 6 36 109 -73 0
5
Долово
Долово
0 0 0 0 0 0 0 0

Ж12 - ГРУПА А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Срем Santa
Сремска Митровица
6 5 0 1 76 28 +48 10
2
Словен
Рума
6 4 0 2 69 51 +18 8
3
ЛСК
Лаћарак
6 2 0 4 35 54 -19 4
4
Рума
Рума
6 1 0 5 20 67 -47 2

Ж12 - ГРУПА Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Спартак
Дебељача
6 5 0 1 76 48 +28 10
2
Јабука (ж)
Јабука
6 2 0 4 64 61 +3 4
3
Нафтагас (ж)
Елемир
6 0 0 6 0 60 -60 0
4
Лехел
Мужља
6 5 0 1 79 50 +29 10

Ж12 - ГРУПА В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Апатин (ж)
Апатин
8 8 0 0 115 37 +78 16
2
Војводина ж
Нови Сад
8 6 0 2 109 34 +75 12
3
Оџаци
Оџаци
8 3 0 5 47 83 -36 6
4
Железничар
Инђија
7 2 0 5 25 72 -47 4
5
Врбас
Врбас
7 0 0 7 0 70 -70 0

Ж12 - ГРУПА Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 4 4 0 0 52 7 +45 8
2 4 2 0 2 27 32 -5 4
3
Јадран
Фекетић
4 0 0 4 0 40 -40 0
4
Кањижа
Кањижа
0 0 0 0 0 0 0 0