Табела Прва лига ''Војводина''

2022/2023

Мушкарци

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Лавови БП
Бачка Паланка
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Металац
Футог
0 0 0 0 0 0 0 0
4
Војвода Степа
Војвода Степа
0 0 0 0 0 0 0 0
5 0 0 0 0 0 0 0 0
6
Славија
Нови Сад
0 0 0 0 0 0 0 0
7
Јабука
Јабука
0 0 0 0 0 0 0 0
8 0 0 0 0 0 0 0 0
9
Младост ТСК
Бачки Јарак
0 0 0 0 0 0 0 0
10
Банатски Карловац
Банатски Карловац
0 0 0 0 0 0 0 0
11 0 0 0 0 0 0 0 0
12
Јединство
Нови Бечеј
0 0 0 0 0 0 0 0

Жене

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Пролетер (ж)
Зрењанин
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Лаки
Црвенка
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Раванград
Сомбор
0 0 0 0 0 0 0 0
4
Круле
Сивац
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Јадран
Фекетић
0 0 0 0 0 0 0 0
6
Јабука (ж)
Јабука
0 0 0 0 0 0 0 0
7
Железничар 2
Инђија
0 0 0 0 0 0 0 0
8 0 0 0 0 0 0 0 0
9
Словен
Рума
0 0 0 0 0 0 0 0
10
Рума
Рума
0 0 0 0 0 0 0 0
11
Спартак
Дебељача
0 0 0 0 0 0 0 0
12
Младост
Српска Црња
0 0 0 0 0 0 0 0