Табела Трећа лига Војводина “Север''

2021/2022

Мушкарци

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Борац
Бачки Грачац
6 4 1 1 172 142 +30 9
2
Сомбор
Сомбор
6 4 1 1 205 198 +7 9
3
Графичар
Бездан
6 4 0 2 167 145 +22 8
4
Сивац 69/2
Сивац
6 3 0 3 178 177 +1 6
5
Кљајићево
Кљајићево
6 3 0 3 155 163 -8 6
6
Русин
Руски Крстур
6 1 1 4 166 182 -16 3
7
Обилић (м)
Нови Кнежевац
6 0 1 5 161 197 -36 1