Немања Ковачић - утакмице

21-11-2019 19:00 Куп Војводине (М) - Куп Војводине (М) Врбас Петрол, Врбас - Сомборелектро, Сомбор
04-11-2018 18:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Црвена звезда, Мокрин - Банатски Карловац, Банатски Карловац
27-10-2018 19:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Младост ТСК, Бачки Јарак - Сивац 69, Сивац
20-10-2018 20:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Херцеговина, Сечањ - Долово, Долово
06-10-2018 18:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Младост ТСК, Бачки Јарак - Јабука, Јабука
30-09-2018 18:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Апатин, Апатин - Херцеговина, Сечањ