Зоран Попов - утакмице

10-10-2021 16:00 Прва лига “Војводина” - Мушкарци Долово, Долово - Младост ТСК, Бачки Јарак
25-09-2021 17:00 Прва лига “Војводина” - Мушкарци Херцеговина, Сечањ - Јединство, Нови Бечеј
06-03-2021 19:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Банатски Карловац, Банатски Карловац - Апатин, Апатин
28-02-2021 17:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Апатин, Апатин - Херцеговац, Гајдобра
06-11-2020 19:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Херцеговац, Гајдобра - Херцеговина, Сечањ
30-10-2020 20:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Младост ТСК, Бачки Јарак - Херцеговац, Гајдобра
24-10-2020 17:30 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Херцеговина, Сечањ - Јабука, Јабука
18-10-2020 17:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Црвена звезда, Мокрин - Апатин, Апатин
09-11-2019 19:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Јабука, Јабука - Младост ТСК, Бачки Јарак
26-10-2019 19:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Банатски Карловац, Банатски Карловац - Херцеговина, Сечањ
23-10-2019 20:00 Куп Војводине (М) - Куп Војводине (М) Нова Пазова 1957, Нова Пазова - Црвенка, Црвенка
12-10-2019 19:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Сомборелектро, Сомбор - Херцеговина, Сечањ
19-05-2019 18:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Херцеговина, Сечањ - Сивац 69, Сивац
21-04-2019 19:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Инђија, Инђија - Нова Пазова 1957, Нова Пазова
16-10-2021 21:11 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Нова Пазова 1957, Нова Пазова - Банатски Карловац, Банатски Карловац
16-10-2021 21:11 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Потисје Плетекс, Ада - Херцеговина, Сечањ
16-10-2021 21:11 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Раднички 1958, Шид - Долово, Долово
16-10-2021 21:11 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Црвена звезда, Мокрин - Потисје Плетекс, Ада
16-10-2021 21:11 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Долово, Долово - Херцеговина, Сечањ