Лиценце ТРЛ "Бачка"

Мушкарци

Екипа Место
1 Спартак Војпут 2 Суботица
2 Далматинац Риђица
3 Борац Бачки Грачац
4 Сомбор Сомбор
5 ПИК Пригревица Пригревица
6 Графичар Бездан
7 Граничар Гаково
8 Сонта Сонта
9 Чонопља 1947 Чонопља
10 Русин Руски Крстур