Војка - ЛМК РСВ 12 - јесен Ж12 - В Штампање

1.коло 12/10/2019 10:20 Војка - Рума 0 - 10
2.коло 27/10/2019 10:40 Војводина ж - Војка 10 - 0
3.коло 27/10/2019 11:20 Војка - Словен 0 - 10
4.коло 09/11/2019 09:00 Рума - Војка 10 - 0
5.коло 09/11/2019 11:00 Војка - Војводина ж 0 - 10
6.коло 12/10/2019 09:00 Словен - Војка 10 - 0