Војка - ТРЛ "Срем - Јужна Бачка" Мушкарци Штампање

1.коло Војка - Раднички 24 - 39
2.коло Бачка Паланка - Војка 50 - 14
3.коло Војка - ЖСК 1955 26 - 28
4.коло Ерет - Војка -
5.коло Војка - Рума 31 - 34
6.коло Слога - Војка 36 - 24
7.коло Војка - Славија 18 - 42
8.коло Путинци - Војка 41 - 16
9.коло Војка - Партизан 27 - 36
10.коло Војводина 2 - Војка   -  
11.коло Војка - Беочин 23 - 32
12.коло Раднички - Војка 53 - 17
13.коло Војка - Бачка Паланка 14 - 49
14.коло ЖСК 1955 - Војка 42 - 17
15.коло Војка - Ерет -
16.коло Рума - Војка 42 - 13
17.коло Војка - Слога 16 - 31
18.коло Славија - Војка 54 - 23
19.коло Војка - Путинци 18 - 49
20.коло Партизан - Војка 46 - 5
21.коло Војка - Војводина 2   -  
22.коло Беочин - Војка 48 - 19