Славија - ТРЛ "Срем - Јужна Бачка" Мушкарци Штампање

1.коло Славија - Рума 33 - 20
2.коло Слога - Славија 28 - 31
3.коло Славија - Беочин 27 - 30
4.коло Славија - Путинци 31 - 36
5.коло Партизан - Славија 33 - 36
6.коло Славија - Војводина 2   -  
7.коло Војка - Славија 18 - 42
8.коло Славија - Раднички 34 - 24
9.коло Бачка Паланка - Славија 36 - 35
10.коло Славија - ЖСК 1955 32 - 24
11.коло Ерет - Славија -
12.коло Рума - Славија 22 - 29
13.коло Славија - Слога 26 - 21
14.коло Беочин - Славија 30 - 25
15.коло Путинци - Славија 10 - 0
16.коло Славија - Партизан 31 - 26
17.коло Војводина 2 - Славија   -  
18.коло Славија - Војка 54 - 23
19.коло Раднички - Славија 23 - 29
20.коло Славија - Бачка Паланка 33 - 23
21.коло ЖСК 1955 - Славија 24 - 30
22.коло Славија - Ерет -